Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda S660: Ανανεωμένο και καλύτερο

Ελλάδα 21:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda S660: Ανανεωμένο και καλύτερο

ΝΕΑ

Honda S660: Ανανεωμένο και καλύτερο

ΝΕΑ

Roadster, με τον κινητήρα στο κέντρο και την κίνηση στους πίσω τροχούς. Το S660 της Honda είναι ένα αυτοκίνητο που θα θέλουμε στην Ευρώπη. Δεν μας πειράζει πως είναι 660 κ.εκ. και αποδίδει 64 ίππους.

Advertisement
Advertisement

 

Η Honda παρουσιάζει το ανανεωμένο S660 ανοιχτό κεντρομήχανο μοντέλο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Τόσο οι κανονικές όσο και οι εκδόσεις Modulo X (με κορυφαίο εξοπλισμό) του διθέσιου αυτοκινήτου Kei (μικρά οχήματα πόλης) περιλαμβάνουν λίγες αλλαγές στο στυλ και αναβαθμίσεις του εξοπλισμού για το μοντέλο του 2020.

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικά, οι κολόνες του παρμπρίζ «Α-pillars» έχουν τώρα το ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο αμάξωμα (ήταν μαύρο πριν), υπάρχους διαθέσιμες νέες ζάντες αλουμινίου και ένα νέο χρώμα Active Green Pearl έχει προστεθεί στην παλέτα. Επιπλέον, το S660 έχει κατακόρυφα φώτα ημέρας LED DRL στον μπροστινό προφυλακτήρα, προβολείς και τα φώτα οπισθοπορείας με φιμέ κρύσταλλο, καθώς και μια λεπτή ανανεωμένη μπροστινή μάσκα. Στο εσωτερικό, η Honda έχει βελτιώσει την άνεση με την προσθήκη θερμαινόμενων καθισμάτων και έχει κάνει την καμπίνα πιο σπορ χάρη στην επένδυση Alcantara που περιβάλλει το τιμόνι και τον επιλογέα αλλαγής ταχυτήτων.

Advertisement

Το κορυφαίο μοντέλο Honda S660 Modulo X έχει επιπλέον αλλαγές όπως: το νέο χρώμα Carnival Yellow II, με μαύρες ζάντες, μαύρα καλύμματα στους καθρέφτες, τιμόνι Alcantara / δέρμα και περισσότερες επιφάνειες καλυμμένες με αλκαντάρα. Τέλος, το cockpit έχει επιφάνειες με bordeaux δέρμα σε αντίθεση με το μαύρο εσωτερικό του S660.Τίποτα δεν αλλάζει στον κινητήρα, καθώς το Honda S660 βρίσκεται ήδη στο ανώτατο όριο της κατηγορίας των αυτοκινήτων kei όσον αφορά τον κυβισμό. Αυτό σημαίνει ότι ο υπερτροφοδοτούμενος τριών κυλίνδρων βενζινοκινητήρας με στροβιλοσυμπιεστή (turbo) των 660 κ.εκ. αποδίδει δύναμη 64 ίππων και ροπή 104 Nm.

Advertisement

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν είτε χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων είτε με CVT (με κίνηση πίσω). Οι τιμές για τα ανανεωμένα μοντέλα S660 και S660 Modulo X είναι στα 16.700 και 25.000 ευρώ αντίστοιχα.