Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Honda S2000 που όλοι θα θέλαμε

Ελλάδα 11:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Honda S2000 που όλοι θα θέλαμε

ΝΕΑ

Το Honda S2000 που όλοι θα θέλαμε

ΝΕΑ

Μια ψηφιακή απεικόνιση του Honda S2000 με έμπνευση από το NSX κάνει τους φίλους του θρυλικού ιαπωνικού roadster να ονειρεύονται την επιστροφή του.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει φίλος της Honda που να μην επιθυμεί την επιστροφή του S2000 και η αλήθεια είναι πως το θέμα έχει απασχολήσει κατά καιρούς και τους ανθρώπους της εταιρίας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επιβεβαίωση αλλά ούτε και άρνηση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ωστόσο την επόμενη χρονιά θα κλείσει μια δεκαετία από το τέλος της παραγωγής του S2000 και ίσως αυτό θα ήταν μια ιδανική ευκαιρία για μια ευχάριστη έκπληξη. Μέχρι πάντως να υπάρξει κάποια επίσημη κίνηση από μέρους της Honda οι ένθερμοι οπαδοί του μοντέλου θα πρέπει να αρκεστούν σε ψηφιακές απεικονίσεις που παραθέτουν μια εκδοχή του πως θα μπορούσε να δείχνει ένα σύγχρονο S2000.

Μια από αυτές κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο από τον δημιουργό Jon Sibal ο οποίος εμπνεύστηκε από το NSX και από την σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Honda για να δημιουργήσει την δική του εκδοχή του S2000. Θα πρέπει να παραδεχτούμε πως πρόκειται για κάτι άκρως ενδιαφέρον, που σίγουρα θα μπορούσε να προέρχεται από τα σχεδιαστικά στούντιο της Honda.

Advertisement
Advertisement

cde8464b-honda-s2000-rendering-04565harpi640