Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Open Air Vehicle: Ένα με τη φύση…

Ελλάδα 23:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Open Air Vehicle: Ένα με τη φύση…

ΝΕΑ

Honda Open Air Vehicle: Ένα με τη φύση…

ΝΕΑ

Η Honda παρουσιάζει στην έκθεση SEMA ένα νέο πρωτότυπο που ονομάζεται Open Air Vehicle. Με βάση την ίδια πλατφόρμα με το pickup της Ridgeline, επωφελείται από ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του Pioneer 1000, τα οποία “δημιουργούν το απόλυτο ανοικτό off-road Honda adventure vehicle”.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Δεν μπορεί να είναι τίποτα περισσότερο από ένα αυτοκίνητο έκθεσης χωρίς πιθανότητες να εισέλθει στην παραγωγή, αλλά το Open Air Vehicle χρησιμοποιεί μερικά από τα υπάρχοντα εξαρτήματα της Honda. Εκτός από τη βάση και την ανάρτηση της Ridgeline, το concept off-road έχει τις ίδιες πόρτες με το Pioneer 1000. Επιπλέον, διαθέτει ένα ειδικά διαμορφωμένο πίσω τμήμα το οποίο προκαλεί αίσθηση.

Advertisement
Advertisement

Τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά του εξωτερικού μεταφέρονται και στο εσωτερικό, όπου η αυτοκινητοβιομηχανία έχει προετοιμάσει ολόκληρο το πιλοτήριο “για μια ζωή εκτεθειμένη στην ύπαιθρο”. Εκεί όπου η Honda προσαρμόζει το τιμόνι της Pioneer 1000 στη στήλη του τιμονιού του Ridgeline και προσθέτει μερικές ανθεκτικές επιφάνειες βαφής που προστατεύουν τα εκτεθειμένα όργανα από τα στοιχεία της φύσης.

Επιπλέον, το πρωτότυπο χρησιμοποιεί τα ίδια καθίσματα με το Civic Type R, με αδιάβροχα υλικά από το Pioneer 1000 ενώ διαθέτει επίσης θήκες για το smartphone από την RAM Mounts. Το concept της Honda μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερις επιβάτες, οι οποίοι θα προσδεθούν στις στα αγωνιστικά καθίσματα, αλλά το μόνο πράγμα που τους καλωσορίζει στο εσωτερικό είναι το τεχνητό φως στο συνεδριακό κέντρο του Λας Βέγκας.

Honda-Open-Air-Vehicle-tsiro-640