Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda: Με μυστήριο concept οι Ιάπωνες στο SEMA Show

Ελλάδα 22:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda: Με μυστήριο concept οι Ιάπωνες στο SEMA Show

ΝΕΑ

Honda: Με μυστήριο concept οι Ιάπωνες στο SEMA Show

ΝΕΑ

Ένα πρωτότυπο που θα… πρωτοτυπήσει αναμένεται να παρουσιάσει η Honda στο τέλος του μήνα στη διεθνή έκθεση βελτιώσεων SEMA, στο Las Vegas των Η.Π.Α. που ξεκινά στις 30 Οκτωβρίου. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Honda, στο Las Vegas θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του ένα μοναδικό στο είδος του πρωτότυπο το οποίο θα συνδυάζει τα ελαφρά φορτηγά της Honda και με άλλα προϊόντα των Ιαπώνων τα οποία ανήκουν στην κατηγορία powersports, στην ίδια κατηγορία που η Honda βάζει τις μοτοσικλέτες, τα ATV αλλά και τα SXS οχήματά της.

honda_crf450l_sema-2018

Προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουμε τα λεγόμενα των Ιαπώνων, δεν αποκλείεται να δούμε το Pick up της εταιρίας στις Η.Π.Α., ονόματι Ridgline, “καραφτιαγμένο” και συνοδευόμενο από μια μοτοσυκλέτα ή ένα ATV, ως μέρος του “στάνταρ” εξοπλισμού. Στη μόδα, αυτή την περίοδο, είναι τα οχήματα “επιβίωσης” οι Ιάπωνες όμως μάλλον θα παρουσιάσουν ένα concept αναψυχής για εκείνους που θέλουν απλά να διασκεδάζουν.

Advertisement
Advertisement

Η παρουσία της ιαπωνικής εταιρίας στο SEMA Show θα πλαισιωθεί από τα αυτοκίνητα, τα φορτηγά, τα SUV και τις μοτοσικλέτες της αλλά και το εικονιζόμενο αγωνιστικό Civic Type R TCR, ενώ το παρόν θα δώσουν φυσικά και τα αξεσουάρ της για τους τέσσερις και δύο τροχούς.