Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Τρεις ολοκληρωμένες εκδόσεις για όλα τα γούστα

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda HR-V e:HEV: Τρεις ολοκληρωμένες εκδόσεις για όλα τα γούστα

ΝΕΑ

Honda HR-V e:HEV: Τρεις ολοκληρωμένες εκδόσεις για όλα τα γούστα

ΝΕΑ

Το νέο Honda HR-V είναι έτοιμο να καλύψει με ποιότητα όλες τις ανάγκες του σύγχρονου οικογενειάρχη.

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο Honda HR-V e:HEV είναι από τα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας που την έβαλαν ξανά δυναμικά στην κατηγορία των SUV. Το HR-V είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει με τον απόλυτο τρόπο την άνεση, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, έχοντας ως βασικό όπλο την προηγμένη τεχνολογία που μόνο η Honda μπορεί να προσφέρει στον οδηγό.

Θέλοντας να στοχεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του κάθε οδηγού η Honda δημιούργησε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού για το νέο HR-V. Οι τρεις εκδόσεις είναι η Elegance, η Advance και η Advance Style. Κοινός παρονομαστής σε όλες τις εκδόσεις είναι το μηχανικό σύνολο των 1.5 λίτρων που συνδυάζεται με το μοναδικό υβριδικό σύστημα e:HEV και προσφέρει ισχυρές επιδόσεις χάρη στους 131 ίππους και τα 253 Nm ροπής και χαμηλή κατανάλωση.

Η πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση είναι η Advance Style η οποία ξεχωρίζει από την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Σε αυτή την έκδοση συναντάμε ράγες οροφής, διχρωμία στο αμάξωμα με ποικιλία επιλογών, καθρέπτες στο χρώμα της οροφής και σκούρο κρύσταλλο στα φωτιστικά σώματα. Πολύ σημαντική προσθήκη επίσης είναι τα ενεργά φώτα στροφής (Active Cornering Lights) με αυτόματη ρύθμιση ύψους δέσμης.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, τόσο στην έκδοση Advance όσο και στην έκδοση Advance Style συναντάμε δερμάτινα καθίσματα και δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι, ενώ πολλά σημεία στην καμπίνα διαθέτουν μεταλλικό φινίρισμα. Όσο για τις τιμές, η βασική έκδοση Elegance ξεκινάει από τις 34.990 ευρώ, η Advance κοστίζει 37.890 ευρώ και η κορυφαία Advence Style 40.990 ευρώ.