Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Σύγχρονo εσωτερικό με έντονες αναφορές στη φύση

Ελλάδα 6:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda e:Ny1: Σύγχρονo εσωτερικό με έντονες αναφορές στη φύση

ΝΕΑ

Honda e:Ny1: Σύγχρονo εσωτερικό με έντονες αναφορές στη φύση

ΝΕΑ

Το αμιγώς ηλεκτρικό Honda e:Ny1 έχει σχεδιαστεί για να ανεβάσει το επίπεδο ευεξίας και ποιότητας των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Το καινούριο ηλεκτρικό SUV της Honda ακολουθεί πιστά σε όλους τους τομείς την φιλοσοφία βιωσιμότητας της εταιρείας. Αυτός είναι ο λόγος που ο σχεδιασμός της καμπίνας του νέου e:Ny1 είναι εμπνευσμένος από τη φύση παρέχοντας άνεση, ευεξία και ποιότητα στους επιβάτες.

Για τη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών η Honda προσπάθησε με έξυπνες σχεδιαστικές λύσεις να γεμίσει με φυσικό φως την καμπίνα. Παράλληλα, βελτιώθηκε η ορατότητα και η λειτουργικότητα, χωρίς να μπει σε δεύτερη μοίρα η αισθητική και η ποιότητα των υλικών.

Ο έξυπνος σχεδιασμός της καμπίνας του e:Ny1 βελτιστοποιεί την προσβασιμότητα, την ευελιξία και τον χώρο φόρτωσης, ενώ ενισχύει το χώρο των ποδιών και του κεφαλιού χάρη στην τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από το πάτωμα.

Advertisement
Advertisement

Στο ταμπλό κυριαρχεί μια μεγάλη κεντρική οθόνη αφής 15,1 ιντσών που παρέχει πρόσβαση στο infotainment μέσω μιας νέας τεχνολογίας διεπαφής στο μενού αποκλειστικά για το νέο μοντέλο. Μαζί με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, η οθόνη αποτελεί την επιτομή της καθαρής σχεδιαστικής προσέγγισης του εσωτερικού του οχήματος.

Εξαιρετική είναι η πανοραμική οροφή από γυαλί low-E που συναντάμε στην έκδοση Advance η οποία χρησιμοποιεί ειδική επίστρωση για βελτίωση της θερμικής απόδοσης και του υπεριώδους φωτός να περάσει στην καμπίνα.

Όσο για τον χώρο φόρτωσης είναι πραγματικά εντυπωσιακός λύνοντας τα χέρια του οικογενειάρχη σε περίπτωση που θέλει να ταξιδέψει με αποσκευές. Με τα πίσω καθίσματα ανυψωμένα, το e:Ny1 έχει μέγιστη χωρητικότητα πορτμπαγκάζ 361 λίτρα. Η χωρητικότητα αυξάνεται στα 801 λίτρα στη γραμμή του παραθύρου όταν τα πίσω καθίσματα είναι αναδιπλωμένα και στα 1.176 λίτρα όταν φορτώνονται στην οροφή.