Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda e:NY1: Οδηγική συμπεριφορά εμπνευσμένη από το σπορ πνεύμα της Honda

Ελλάδα 22:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda e:NY1: Οδηγική συμπεριφορά εμπνευσμένη από το σπορ πνεύμα της Honda

ΝΕΑ

Honda e:NY1: Οδηγική συμπεριφορά εμπνευσμένη από το σπορ πνεύμα της Honda

ΝΕΑ

Το ηλεκτρικό SUV της Honda ακολουθεί πιστά την οδηγική φιλοσοφία που έχουμε συνηθίσει στα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Το καινούριο Honda e:NY1 μπορεί να ακολουθεί μια νέα ηλεκτρική φιλοσοφία, ωστόσο κάποια βασικά στοιχεία της εταιρείας έχουν παραμείνει αναλλοίωτα. Ένα από αυτά είναι η οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου η οποία παραμένει πλήρως οδηγοκεντρική προσφέροντας στον οδηγό μια μοναδική εμπειρία απολαυστικής οδήγησης.

Το e:NY1 εξελίχθηκε με στόχο να συνδυάσει τα στοιχεία της ομαλής οδήγησης και της διασκέδασης. Δημιουργήθηκε λοιπόν ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV που είναι ικανό να κινηθεί σε μεγάλο εύρος δρόμων διατηρώντας μια απολαυστική και εμπνευσμένη συμπεριφορά αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση του οδηγού. Αυτό έχει επιτευχθεί χάρη στο μελετημένο πλαίσιο, τις ποιοτικές αναρτήσεις και φυσικά τα συστήματα ελέγχου της ισορροπίας του αυτοκινήτου που έχει εξελίξει η Honda.

Το τιμόνι έχει ανάλαφρη αίσθηση με αυξημένη ακρίβεια στις κινήσεις προσφέροντας τις κατάλληλες πληροφορίες στον οδηγό για τη διαθέσιμη πρόσφυση. Η αίσθηση γίνεται πιο στιβαρή όσο η ταχύτητα αυξάνεται, βοηθώντας παράλληλα και την άνεση των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Τρία προγράμματα οδήγησης έχει στη διάθεσή του ο οδηγός (Sport, Normal και Econ Drive) τα οποία αλλάζουν την απόδοση του αυτοκινήτου και τα οδηγικά του χαρακτηριστικά. Το νέο Honda e:NY1 ακόμα και στις απλές μετακινήσεις μέσα στην πόλη είναι ευχάριστο, κάνει τον οδηγό να ενδιαφερθεί για την οδήγηση και να επικεντρωθεί σε αυτά που μπορεί να του χαρίσει η εμπειρία μιας οδήγησης.

Αν πάλι θέλεις να κινηθείς πιο σβέλτα το e:NY1 έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη, έχοντας πάντα την ασφάλεια και την οδηγική διασκέδαση στο κάδρο.