Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Honda Civic Type R σε διαδικασία ανανέωσης

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Honda Civic Type R σε διαδικασία ανανέωσης

ΝΕΑ

Το Honda Civic Type R σε διαδικασία ανανέωσης

ΝΕΑ

Παρά το σύντομο χρονικό διάστημα από την επίσημη παρουσίασή του, που είναι σχεδόν 1 ½ έτος, το σκληροπυρηνικό Honda Civic Type R ετοιμάζεται να ανανεωθεί, με τα πρώτα μοντέλα ήδη να βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Ευρώπης και να υποβάλλονται σε σκληρές δοκιμές.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται και από τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, το Civic Type R διαθέτει καμουφλαρισμένο εμπρός τμήμα, το οποίο δείχνει όμοιο με αυτό της ήδη υπάρχουσας γενιάς. Εάν όμως το κοιτάξουμε πιο προσεκτικά, τότε θα αντιληφθούμε τους διαφορετικούς  αεραγωγούς, καθώς και άλλα σχεδιαστικά τρικ. Οι αλλαγές προχωρούν και πιο πίσω, με ένα νέο προφυλακτήρα, καθώς και μικρότερου μεγέθους πίσω πτέρυγα. Στο εσωτερικό η εικόνα παραμένει αναλλοίωτη, με μοναδική ίσως αλλαγή την τοποθέτηση ενός εξελιγμένου συστήματος infotainment.

f809bd19-honda-civic-type-r-facelift-10-chariatis-530

Δεν έχει επισημοποιηθεί τίποτα από την Honda σχετικά με το εάν θα υπάρξουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη του Civic Type R. Πάραυτα, να θυμίσουμε ότι κάτω από το εμπρός καπό ζει και αναπνέει ένας υπερτροφοδοτούμενος δίλιτρος κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 320 ίππους και 40,8 kgm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς, μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων το οποίο συνεργάζεται με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Advertisement

fa1d4dbd-honda-civic-type-r-facelift-2-chariatis-640