Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic Type R με 400 ps

Ελλάδα 14:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic Type R με 400 ps

ΝΕΑ

Honda Civic Type R με 400 ps

ΝΕΑ

Η Team Dynamics είναι γνωστή και μη εξαιρετέα στο χώρο της αναβάθμισης και ιδιαίτερα στα μοντέλα της Honda. Το «δικό της» Type R, αποδίδει 400 ίππους.

Advertisement
Advertisement

 

Οι επεμβάσεις της Team Dynamics στο Civic Type R που διέθεσε η ίδια η αντιπροσωπεία της Honda στη Μεγάλη Βρετανία, είναι επιλεκτικές και πολύ σωστά εστιασμένες για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς αποκλίσεις από το εργοστασιακό σε θέματα που άπτονται της σωστής λειτουργίας του κινητήρα αλλά και στη διατήρηση της πολύ καλής εικόνας του αυτοκινήτου στο δρόμο. Επεμβάσεις έχει δεχτεί η κεντρική μονάδα διαχείρισης του κινητήρα, η εισαγωγή, το intercooler και η εξάτμιση (με την προσθήκη ειδικού καταλύτη), με το αποτέλεσμα να είναι η απόδοση των 400 ίππων και των 69,03 kgm ροπής!

Advertisement
Advertisement

Αυτά αναφορικά με τον κινητήρα. Για την καλύτερη δυνατή εικόνα του αυτοκινήτου στο δρόμο (και στην πίστα) η Team Dynamics έχει αλλάξει τα σωληνάκια των φρένων με μεταλλικά υψηλής αντοχής της Goodridge, ελατήρια στην ανάρτηση από την Eibach (Σειρά “Pro”), νέες ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές και ελαστικά DZ03G της Dunlop (ειδικά για πίστα) στις 19άρες ζάντες Pro-Race της εταιρείας (Team Dynamics) που διακρίνονται για το χαμηλό βάρος τους. Οι αλλαγές αυτές που έγιναν στο αυτοκίνητο, είναι κάτι που μπορεί να ζητήσει ο κάθε κάτοχος Honda Civic Type R στη Βρετανία- αν και υποψιαζόμαστε πως δεν θα είναι κάτι που θα χαρακτηρίζεται από το χαμηλό του κόστος.