Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic με “άρωμα” από Type R

Ελλάδα 12:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic με “άρωμα” από Type R

ΝΕΑ

Honda Civic με “άρωμα” από Type R

ΝΕΑ

H νέα έκδοση Sport Line του Honda Civic εξοπλίζεται με στοιχεία από το Type R, ωστόσο κάτω από το καπό βρίσκεται ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας των 126 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Honda Civic Sport Line πρόκειται να κυκλοφορήσει στη Γηραιά Ήπειρο και θα διαθέτει τον πλουσιότερο εξοπλισμό και τον γνώριμο 3κύλινδρο 1.000άρη turbo κινητήρα. Αισθητικά, ξεχωρίζει από τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, καθώς και από τα πλαϊνά μαρσπιέ. Ακόμα, στο πίσω μέρος συναντάμε έναν προκλητικό διαχύτη, αλλά και μια διακριτική αεροτομή, συγκρίνοντάς το βέβαια με το ιαπωνικό hot hatch. Παράλληλα, το πακέτο περιλαμβάνει 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση και full LED και τεχνολογίας DRL φώτα. Στη χρωματική παλέτα προστίθεται ένα επιπλέον χρώμα αμαξώματος και αυτό είναι το ιδιαίτερο μπλε της φωτογραφίας.

Εσωτερικά, μικρές σπορ πινελιές αναβαθμίζουν το cockpit του μικρομεσαίου μοντέλου. Οι κόκκινες ραφές στα καθίσματα, στο τιμόνι και στον λεβιέ ταχυτήτων χαρίζουν μια πιο σπορτίφ “αύρα”, ενώ φέρει πολλές τεχνολογίες και συνδεσιμότητες από τη σύγχρονη εποχή. Αν τώρα περιμένετε ένα ισχυρό σύνολο κάτω από το μακρύ καπό του Civic Sport Line, τότε μπορεί να απογοητευτείτε. Ο 1.000αρης turbo κινητήρας των 126 ίππων και 200 Nm ροπής είναι ικανός να κινήσει το αμάξωμα του μοντέλου με μεγάλη άνεση, κάτι που αναφέρουμε και στις δοκιμές μας (δείτε εδώ το Honda Civic). Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να συνδυάσουν τον εν λόγω κινητήρα είτε με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με το αυτόματο CVT.

Advertisement
Advertisement

Οι παραγγελίες έχουν δρομολογηθεί για τον Γενάρη του 2020.