Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda: “Χρυσές” επετειακές εκδόσεις στην Αυστραλία

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda: “Χρυσές” επετειακές εκδόσεις στην Αυστραλία

ΝΕΑ

Honda: “Χρυσές” επετειακές εκδόσεις στην Αυστραλία

ΝΕΑ

Η Honda κλείνει φέτος μισό αιώνα παρουσίας στην αγορά της Αυστραλίας και για να το γιορτάσει δημιούργησε χρυσές επετειακές εκδόσεις για τα αυτοκίνητα, τις μοτοσικλέτες και άλλα προϊόντα που διαθέτει στην συγκεκριμένη αγορά.

Advertisement
Advertisement

 

Με παρουσία στην Αυστραλία από το 1969 η Honda δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει αυτή την χρυσή επέτειο με μια ανάλογη σειρά οποία στην οποία περιλαμβάνονται πολύ περισσότερα προϊόντα από όσα φαντάζεται αρχικά κανείς σκεπτόμενος την ιαπωνική εταιρία.

Advertisement
Advertisement

Κοινό χαρακτηριστικό βέβαια σε όλα το χρυσό χρώμα με τις επετειακές εκδόσεις να κορυφώνονται με τα εορταστικά Honda NSX και Civic Type R. Προχωρώντας από τους τέσσερις τροχούς η ιαπωνική εταιρία “χρύσωσε” και το superbike CBR1000RR, το on-off CRF450L αλλά και την μικρή μοτοσικλέτα για παιδιά το CRF50F.

Στα επετειακά προϊόντα, που έχουν καλυφθεί με χρυσό βινύλιο, περιλαμβάνονται επίσης και άλλα είδη της Honda όπως γεννήτριες αλλά και χορτοκοπτικές μηχανές.

Advertisement

Οι συγκεκριμένες εκδόσεις ωστόσο δεν είναι διαθέσιμες προς πώληση αλλά θα αποτελέσουν προϊόντα επίδειξης τα οποία θα προμοτάρουν οι Ιάπωνες σε όλη την χώρα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης αλλά και ως μέσο επικοινωνίας με τους Αυστραλούς πελάτες της.

Advertisement

“Η Honda Αυστραλίας ήταν μία θυγατρική της Honda που ιδρύθηκε αρχικά για να πουλά αυτοκίνητα, άλλα από τότε έχει εξελιχθεί και προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που βοηθούν στο να γίνουν οι ζωές των ανθρώπων πιο ευχάριστες.”, δήλωσε ο Hiroyuki Shimizu, διευθυντής και CEO της Honda Αυστραλίας.