Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Haoyue: Αυτό είναι το μεγαλύτερο SUV της Geely

Ελλάδα 13:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Haoyue: Αυτό είναι το μεγαλύτερο SUV της Geely

ΝΕΑ

Haoyue: Αυτό είναι το μεγαλύτερο SUV της Geely

ΝΕΑ

Η Geely αποκαλύπτει -εν μέρει-το μεγαλύτερο SUV της γκάμας της και το ονομάζει Haoyue.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά πήραμε μια γεύση από το νέο κινέζικο μοντέλο χάρη στις τέσσερις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εταιρεία στην επίσημη σελίδα της στο facebook και οι οποίες δείχνουν πώς θα είναι το πολυτελές SUV. Η ονομασία του σημαίνει “ηρωικό” και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στο 2020, σε επιλεγμένες αγορές του κόσμου.

Το Haoyue έχει μήκος 4.835 mm, πλάτος 1.900 mm και ύψος 1.780 mm, ενώ το μεταξόνιο αγγίζει τα 2.815 mm. Σύμφωνα με την κινέζικη φίρμα, το Haoyue δίνει “περισσότερα απ’όσα θέλετε” και αν αυτό που θέλετε είναι θέσεις για 5 άτομα, τότε ναι, το πολυτελές SUV δίνει περισσότερα μιας και έχει θέσεις για 7 ανθρώπους. Η εικόνα του εσωτερικού εντυπωσιάζει. Την παράσταση κλέβει η πανοραμική οροφή και τα μεγάλα πλαϊνά παράθυρα. Υπάρχουν ατμοσφαιρικά LED φώτα, καθώς και τετραζωνικός αυτόματος κλιματισμός. Ακόμα, διακρίνουμε την οθόνη αφής στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, τους αεραγωγούς, το υποβραχιόνιο και άλλες λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με τους κινητήρες, η Geely εφοδιάζει το νέο Haoyue με τον 3κύλινδρο 1.5 και τον 1.8 turbo κινητήρες. Ο πρώτος αποδίδει 174 ίππους και 255 Nm ροπής,, ενώ συνδυάζεται με ένα 6άρι αυτόματο κιβώτιο ή με ένα 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Ο 1.800άρης 4κύλινδρος κινητήρας είναι πλήρως εξυγχρονισμένος και πληροί τις κινέζικες περιβαλλοντικές προδιαγραφές 6B. Η απόδοση φτάνει τους 181 ίππους και 300 Nm ροπής και προσφέρεται με τα ίδια κιβώτια με τον 1.5. Η Geely αναφέρει ότι το 7άρι DCT είναι 97% πιο αποδοτικό σε σχέση με το Boyue, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου κατά 1 λίτρο τα 100 χιλιόμετρα.