Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Βαλκυρία οργιάζει στο Σίλβερστον (video)

Ελλάδα 12:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Βαλκυρία οργιάζει στο Σίλβερστον (video)

ΝΕΑ

H Βαλκυρία οργιάζει στο Σίλβερστον (video)

ΝΕΑ

To περασμένο καλοκαίρι η Aston Martin Valkyrie πρόσφερε άφθονο θέαμα στο περιθώριο του βρετανικού Grand Prix, κάνοντας βόλτες υψηλών ταχυτήτων στην πίστα του Σίλβερστον.

Advertisement
Advertisement

Μόνο που πέραν εκείνου του ντεμπούτο και τις επίδειξης των δυνατοτήτων του υβριδικού θηρίου που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Red Bull Racing, οι επισκέψεις στο σιρκουί του Νορθάμπτονσιρ συνεχίστηκαν. Και συνεχίζονται.

Η πιο πρόσφατη ήταν την προηγούμενη εβδομάδα και από εκείνο το τεστ, η Aston Martin να προσφέρει αυτό το σύντομο αλλά εκρηκτικό video που μέσα σε 37 δευτερόλεπτα, σας υποσχόμαστε πως θα σας καθηλώσει.

Σε πρωτότυπη ακόμα μορφή, η Βαλκυρία πατάει γκάζι στο βρεγμένο Σίλβερστον, με τον Darren Turner πίσω από το τιμόνι. Ο Βρετανός είναι εργοστασιακός της οδηγός σε αγώνες αντοχής, πριν από αρκετά χρόνια βρισκόταν και στη Formula 1 όντας επίσημος δοκιμαστής της McLaren. Μάλιστα πριν από 22 χρόνια είχε έρθει στη χώρα μας, οδηγώντας στα… Μέγαρα (!) τη διθέσια McLaren!

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη φορά, μπορεί να μην είχε συνεπιβάτη, είχε όμως και κάμερες, που αποτυπώνουν με γλαφυρό τρόπο όσα κάνει στην πίστα το hypercar που η εμβληματική μάρκα δημιούργησε σε συνεργασία με τον σπουδαίο Adrian Newey.

Το 1.176 ίππων και 900 Nm ροπής (από ηλεκτροκινητήρα και V12 μονάδα εσωτερικής καύσης χωρητικότητας 6.5lt της Cosworth) διατήρησε τα ίδια cameo χρώματα με τα οποία είδαμε την αγωνιστική RB15 στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης και με τα οποία «έτρεξε» στο Σίλβερστον.

Περισσότερα, πατώντας play…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
H Aston Martin Valkyrie εν δράσει στο Σίλβερστον (video)
Η Aston Martin κατεβάζει τη Βαλκυρία στις 24 ώρες του Μαν (video)
Περισσότερα στοιχεία για τον κινητήρα της Aston Martin Valkyrie (vid)

Advertisement