Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Urus θα έχει και Plug-in hybrid έκδοση!

Ελλάδα 3:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Urus θα έχει και Plug-in hybrid έκδοση!

ΝΕΑ

H Urus θα έχει και Plug-in hybrid έκδοση!

ΝΕΑ

Στη Lamborghini σίγουρα μας τρολάρουν – δεν εξηγείται αλλιώς. Ενώ το σίριαλ που ακούει στο όνομα Urus μπορεί θεωρητικά να έχει λήξει αφού έχει εγκριθεί οριστικά η παραγωγή της αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα τη δούμε με… λαμαρίνα και οστά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Και παρότι ακόμα περιμένουμε να τη δούμε με το κουστούμι παραγωγής, οι Ιταλοί έρχονται να αποκαλύψουν πως θα τη δούμε και σε plug-in hybrid έκδοση! Αυτό αποκάλυψε ο Maurizio Reggiani, επικεφαλής έρευνας και εξέλιξης της Lamborghini, σε συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό Autocar.

Όμως αυτό που δεν αποκάλυψε είναι το σόι υβριδικό σύστημα θα «φοράει» το νέο τέκνο της Σαντ’ Άγκατα; Παρόμοιο με εκείνο της Asterion που ίσα που την είδαμε σε πρωτότυπη μορφή και τη λησμονήσαμε ήδη ή θα δανειστεί από άλλα μέλη του ομίλου;

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε πρόκειται για τεχνολογία που έχουν και οι Volkswagen/Audi ενώ μη ξεχνάμε πως ανάλογη έκδοση θα δούμε προσεχώς και στη Bentley Bentayga. Αφού όλες οι προαναφερθείσες μάρκες λειτουργούν υπό την ίδια ομπρέλα, τέτοιες εποχής δεν επενδύεις από το μηδέν σε ένα τέτοιο powertrain, για ένα μοντέλο που θα έχει περιορισμένες πωλήσεις.