Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Tesla εξελίσσει 12θέσιο

Ελλάδα 2:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Tesla εξελίσσει 12θέσιο

ΝΕΑ

H Tesla εξελίσσει 12θέσιο

ΝΕΑ

Για τις ανάγκες της The Boring Company, η Tesla σύμφωνα με πληροφορίες, εξελίσσει ένα 12θέσιο ηλεκτρικό van.

Advertisement
Advertisement

Τα νέα για το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα επιβατών αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει η Tesla μέχρι στιγμής, αποκαλύφθηκαν καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο του San Bernardino County Transportation Authority ψήφισε για την πρόταση μελέτης από την The Boring Company του Elon Musk που ασχολείται με την εξέλιξη μιας σήραγγας υψηλής ταχύτητας που θα συνδέει το Διεθνές Αεροδρόμιο του Οντάριο με την πόλη Rancho Cucamonga.

Advertisement
Advertisement

Η Mercury News αναφέρει ότι η πρόταση θα περιλαμβάνει την κατασκευή σήραγγας μήκους 4,5 χιλιομέτρων με διάμετρο 4,2 μέτρα και θα βρίσκεται περίπου 11 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Με αυτή, θα μετακινούνται άτομα με ηλεκτρικά οχήματα και ταχύτητες που θα φτάνουν έως τα 204 χλμ./ώρα. Για να βοηθήσει στη μεταφορά περίπου 1.200 ατόμων καθημερινά, ο Curt Hagman του San Bernardino είπε ότι η εταιρεία Boring συνεργάζεται με την Tesla για την ανάπτυξη ηλεκτρικού επιβατικού το οποίο θα έχει μεταφορική δυνατότητα 12 ατόμων με τις αποσκευές τους.

Λίγα άλλα είναι γνωστά για το φορτηγό αλλά η The Boring Company είχε προηγουμένως αφήσει υπόνοιες για την εξέλιξη αυτόνομων ηλεκτρικών οχημάτων τα οποία θα βασίζονταν σε μια τροποποιημένη έκδοση του Tesla Model 3.