ΝΕΑ

H Subaru δίνει ώθηση στην… ποδηλασία

Ελλάδα 19:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Subaru δίνει ώθηση στην… ποδηλασία

ΝΕΑ

H Subaru δίνει ώθηση στην… ποδηλασία

ΝΕΑ

Η Πλειάδες Motors, εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Subaru στη χώρα μας, στηρίζει τον αγώνα ποδηλασίας «Dirt Heroes» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαϊου στο Κρυονέρι. Ως μάρκα που λατρεύει τις εκτός δρόμου διαδρομές, η Subaru αποτελεί χορηγό ενός άκρως απαιτητικού αγώνα ποδηλασίας ανώμαλου εδάφους.

Advertisement
Advertisement

Χαρακτηρίζεται ως «αγώνας για υπερήρωες», καθώς συνδυάζει αντοχή, ταχύτητα, τεχνική και στρατηγική. Κάθε ομάδα αποτελείται από δύο ποδηλάτες και ο αγώνας θα έχει διάρκεια 6 ώρες σε μια διαδρομή μήκους περίπου 9 km. Νικητής θα αναδειχθεί το ζευγάρι που θα κάνει τους περισσότερους γύρους των 9 km στις 6 ώρες. Η πρώτη θέση συνοδεύεται από χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ, ενώ σημαντικά δώρα θα κερδίσουν η 2η και η 3η ομάδα. Το Dirt Heroes διοργανώνεται από το MBike και την Τrail Project και τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχών είναι η Τετάρτη 30 Απριλίου.

Παράλληλα με τον αγώνα, κοντά στον χώρο όπου οι ομάδες θα έχουν τη βάση τους, η Subaru θα παρέχει τη δυνατότητα test drive στα νέα Forester και XV, σε ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή.