Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Renault Trucks δημιουργεί έναν “hot” τράκτορα

Ελλάδα 17:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Renault Trucks δημιουργεί έναν “hot” τράκτορα

ΝΕΑ

H Renault Trucks δημιουργεί έναν “hot” τράκτορα

ΝΕΑ

Μία ειδική έκδοση με “σπορ” γονίδια δημιούργησε η Renault Trucks σε συνεργασία με την Renault Sport Racing. Με την ονομασία T High Renault Sport Racing, ο συγκεκριμένος τράκτορας ανήκει στην σειρά “T” και θα παραχθεί σε μόλις 99 αντίτυπα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Renault Trucks να έχει χωρίσει τους δρόμους της με την μητρική εταιρία από το μακρινό πλέον 2001 (ανήκει όμιλο της Volvo Trucks), ωστόσο οι δεσμοί ανάμεσα στις δύο εταιρίες παραμένουν δυνατοί. Άλλωστε η ομάδα της Formula 1 της Renault χρησιμοποιεί τα φορτηγά της Renault Trucks για να μεταφέρεται στα Grand Prix.

t-high-renault-sport-racing_truck-640-3

Αυτοί οι δεσμοί λοιπόν που παραμένουν ισχυροί οδήγησαν τις δύο εταιρίες στην δημιουργία της συγκεκριμένης ειδικής και περιορισμένης παραγωγής έκδοσης που χρησιμοποιεί σαν βάση της την ναυαρχίδα της Renault Trucks που ανήκει στην σειρά “Τ”.

Advertisement
Advertisement

t-high-renault-sport-racing_truck-640-5

Ο τράκτορας που κατασκευάζεται στην Γαλλία, ξεχωρίζει για το έντονο κίτρινο χρώμα του (Sirius yellow το ονομάζει η Renault), το οποίο είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιεί η αγωνιστική F1 ομάδα της γαλλικής εταιρίας συνδυάζοντάς του με τους μαύρους ρόμβους, σε… XL μέγεθος από το σήμα που χρησιμοποιεί η Renault για να διαχωρίσει τις σπορ εκδόσεις των αυτοκινήτων της. Σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα έχουν ντυθεί οι καθρέπτες, το σήμα αλλά και οι τεράστια γρίλια στο εμπρός μέρος.

t-high-renault-sport-racing_truck-640

Advertisement

Κάθε φορτηγό φέρει επίσης την δική του αριθμημένη πλακέτα για να ξεχωρίζει περαιτέρω ως ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής, ενώ το κίτρινο χρώμα έχει βρει ον δρόμο του και στο εσωτερικό του τράκτορα δίνοντας λίγη ζωντάνια στο… γραφείο του επαγγελματία οδηγού που θα βρεθεί στο τιμόνι του.

t-high-renault-sport-racing_truck-640-2

Advertisement

Με μαύρο δέρμα έχουν ντυθεί τα καθίσματα της Recaro αλλά και το τιμόνι αμφότερα με ραφές σε κίτρινο χρώμα, ενώ στις διαφοροποιήσεις περιλαμβάνονται και πατάκια με κίτρινες ραφές αλλά και αεραγωγοί στο ταμπλό σε carbon look.

t-high-renault-sport-racing_truck-640-4

Αλλαγές στα μηχανικά μέρη φυσικά δεν υπάρχουν με τον τεράστιο κινητήρα των 13 λίτρων να συνεχίζει να αποδίδει 520 ίππους και να συνδυάζεται με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο Optidriver της Renault Trucks.

Advertisement