Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Peugeot και το Roland Garros 2018 (video)

Ελλάδα 0:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Peugeot και το Roland Garros 2018 (video)

ΝΕΑ

H Peugeot και το Roland Garros 2018 (video)

ΝΕΑ

Μέχρι τις 10 Ιουνίου, η Peugeot θα βρίσκεται για ακόμη μια φορά στα παρασκήνια ενός από τα δημοφιλέστερα τουρνουά στον κόσμο, του Roland Garros που διεξάγεται στο Παρίσι και το οποίο υποστηρίζει εδώ και 35 συναπτά έτη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Με τα Peugeot SUV 3008 και 5008 θα μεταφέρονται όλοι οι VIP, οι δημοσιογράφοι και φυσικά οι έντεκα διεθνούς φήμης παίκτες: ο Lucas Pouill, o Gilles Simon και ο Jeremy Chardy από τη Γαλλία, ο Alexander Zverev από τη Γερμανία, ο Pablo Carreno, David Ferrer και Fernando Verdasco από την Ισπανία, ο Jamie Murray από το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Juan Martin del Porto, Leonardo Mayer και Diego Schwartzman από την Αργεντινή.

Με τους δεσμούς της με το συγκεκριμένο σπορ δεδομένους, η γαλλική φίρμα δημιούργησε ένα νέο τηλεοπτικό σποτ, με αφορμή το σπουδαίο αυτό του τουρνουά. Και παράλληλα, μία σειρά από video τα οποία τιτλοφορούνται «Ο δρόμος για το Roland Garros», στα οποία οι παίκτες απαντούν στις ερωτήσεις του γνωστού αθλητικογράφου Sandy Heribert, ενώ κάνουν βόλτες με το 5008.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, οι επισκέπτες του Roland Garros θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το νέο Peugeot 508, το οποίο θα λανσαριστεί στην Ευρώπη τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Δείτε το σχετικό σποτ, πατώντας play…