Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Opel και η Claudia Schiffer

Ελλάδα 0:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Opel και η Claudia Schiffer

ΝΕΑ

H Opel και η Claudia Schiffer

ΝΕΑ

Το παγκόσμιας φήμης μοντέλο Claudia Schiffer επέλεξε η Opel για τη νέα τηλεοπτική της καμπάνια! Τίτλος αυτής: «Προτιμώ να οδηγώ ένα Opel».

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για τηλεοπτική καμπάνια που αφορά σε ευρωπαϊκές χώρες και τα μοντέλα Corsa, Astra, Meriva, Mokka και Zafira Tourer. Η Γερμανίδα είναι πρέσβειρα της μάρκας, διανθίζοντας την προσπάθεια προώθησης των μοντέλων με τη μοναδική της λάμψη και γοητεία.

Τα τηλεοπτικά σποτ με πρωταγωνίστρια την Claudia Schiffer, προβάλλουν τη διαχρονική απήχηση της προηγμένης γερμανικής μηχανολογίας, όπως οι έξυπνες πίσω πόρτες του Meriva που ανοίγουν ανάποδα και η τεχνολογία προσαρμοζόμενης τετρακίνησης του Mokka.

«Η Claudia είναι ένα γερμανικό είδωλο με πραγματικά διεθνή απήχηση που αναδεικνύει πλήρως τις αξίες της μάρκας μας. Η ανταπόκριση του κοινού στο στυλ και το χιούμορ αυτών των τηλεοπτικών διαφημίσεων ήταν συγκλονιστική και τώρα χαιρόμαστε που θα μπορούν να τις απολαύσουν οι τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο», δήλωσε σχετικά η Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Opel, Tina Müller.

Advertisement
Advertisement