Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Opel δεν επιθυμεί σεντάν-ναυαρχίδα

Ελλάδα 2:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Opel δεν επιθυμεί σεντάν-ναυαρχίδα

ΝΕΑ

H Opel δεν επιθυμεί σεντάν-ναυαρχίδα

ΝΕΑ

Δηλώσεις του προέδρου της GM Ευρώπης Karl-Thomas Neumann τερματίζουν τις φήμες για την μελλοντική παραγωγή μίας μεγάλης λιμουζίνας με τα σήματα της Opel.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Από την εποχή του Omega έχουν περάσει πολλά χρόνια για την Opel, η οποία παραμένει δίχως κανένα μεγαλύτερο σεντάν από το Insignia (το ιδιαίτερο Signum ήταν ένα αξιόλογο αλλά αποτυχημένο εμπορικά μοντέλο). Πλέον, στην γερμανική εταιρία σκέπτονται πολύ περισσότερο τις μικρότερες κατηγορίες, όπου υπάρχουν ήδη τα Adam, Corsa και -από τα μέσα του 2015- το αναμενόμενο Karl (το οποίο θα καλύψει το κενό του απερχόμενου συγγενούς Chevrolet Spark).

Όπως εξήγησε στο βρετανικό περιοδικό Car ο Karl-Thomas Neumann, το Insignia είναι το μεγαλύτερο τους σεντάν και τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν, διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν πλάνα για κάποιο μεγαλύτερο μοντέλο-ναυαρχίδα. Μάλιστα, ο πρόεδρος της GM Ευρώπης είπε πως οι νέες γενιές Zafira και Meriva θα διαθέτουν και crossover έκδοση που θα συνδυάζουν αυξημένη πρακτικότητα και λειτουργικότητα. Επίσης, επισήμανε πως το νέο Zafira θα είναι ελαφρώς μικρότερο σε διαστάσεις και πως θα είναι φτηνότερο από το τωρινό μοντέλο.