Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα Mercedes-Benz GLA και σε pick-up

Ελλάδα 10:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα Mercedes-Benz GLA και σε pick-up

ΝΕΑ

H νέα Mercedes-Benz GLA και σε pick-up

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη, ψηφιακή παρουσίαση της νέας γενιάς GLA, έρχεται η pick-up έκδοση του κόμπακτ crossover μοντέλου της Mercedes-Benz. Ας είναι καλά ο Η/Υ και το Photoshop.

Advertisement
Advertisement

 

Υπεύθυνος για την μετάλλαξη του premium μοντέλου της γερμανικής φίρμας είναι φυσικά ο «ψηφιακός» καλλιτέχνης X-Tomi Design. Η ουγγρική εταιρεία σχεδιασμού πήρε το πλαίσιο της νέας GLA, αφαίρεσε το πίσω τμήμα (θύρες και ένα τμήμα της οροφής), δημιουργώντας ένα ανοιχτό χώρο αποσκευών. Κοιτώντας το από το πλάι, οι αναλογίες δείχνουν σωστές, ενώ δεν λείπουν και τα σπορ στοιχεία, όπως η διακριτική οροφή στο τελείωμα της οροφής. Φυσικά η παραπάνω πρόταση αποτελεί απλά ένα ακόμη δείγμα των δυνατοτήτων του γκουρού της ψηφιακής επεξεργασίας, Photoshop, ενώ το πιθανότερο είναι το συγκεκριμένο μοντέλο να μην βγει ποτέ στην παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά την «κανονική» έκδοση της GLA, πλέον η αύξηση των διαστάσεων της την κάνουν περισσότερο crossover παρά ένα υπερυψωμένο χάτσμπακ. Επιπλέον διαθέτει ένα μεγαλύτερο εσωτερικό, καθώς και μία νέα γκάμα κινητήρων, οι οποίοι περιλαμβάνουν  τετρακύλινδρους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, ενώ δεν λείπει και η κορυφαία έκδοση GLA 35, με την υπογραφή της AMG.