Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα Ferrari τράβηξε την προσοχή του Alonso

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H νέα Ferrari τράβηξε την προσοχή του Alonso

ΝΕΑ

H νέα Ferrari τράβηξε την προσοχή του Alonso

ΝΕΑ

Η Scuderia Ferrari σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης με τον Sebastian Vettel πίσω από το τιμόνι της SF90.

Advertisement
Advertisement

Παρότι στο τέλος η Mercedes ήταν μόλις 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά διά χειρός Lewis Hamilton, η ιταλική ομάδα φαίνεται να κέρδισε τις εντυπώσεις σε αυτές τις οκτώ ημέρες δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης.

Σίγουρα πάντως τράβηξε την προσοχή του πρώην οδηγού της και νυν πρεσβευτή της McLaren, Fernando Alonso. Μάλιστα ο έμπειρος 37χρονος στάθηκε περισσότερο στους 997 γύρους που κάλυψαν τα κόκκινα μονοθέσια στο Μονμελό.

«Νομίζω πως όλοι εντυπωσιάστηκαν από τη Ferrari στην πρώτη εβδομάδα δοκιμών. Ήταν πολύ δυνατοί, όχι μόνο σε ότι αφορά στην απόδοση αλλά και σε ότι αφορά στον αριθμό γύρων που κάλυπταν κάθε μέρα. Βέβαια θυμάμαι πως και πέρυσι είχε συμβεί κάτι παρόμοιο. Ήταν πολύ δυνατοί όλο το χειμώνα, το ίδιο στους πρώτους αγώνες, όμως όπως ξέρουμε το πρωτάθλημα είναι μακρύ», είπε ο Alonso στο Crash.Net.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2005 και του 2006, έκανε τις προβλέψεις του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Είναι δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα από τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης αλλά περιμένω φέτος να έχουμε μεγάλη μάχη. Αυτό υπήρχε και πέρυσι, με τις διαφορές στο midfield, από την πέμπτη έως τη δέκατη θέση, να είναι πολύ μικρές. Φαίνεται πως το ίδιο θα συμβεί και φέτος και ίσως οι ομάδες στο μέσο της κατάταξης να είναι πιο κοντά στις τρεις πρώτες», τόνισε ο Ισπανός.