Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H McLaren P1 στη πίστα του Μπαχρέιν

Ελλάδα 15:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H McLaren P1 στη πίστα του Μπαχρέιν

ΝΕΑ

H McLaren P1 στη πίστα του Μπαχρέιν

ΝΕΑ

Από το πρωί της Παρασκευής η McLaren MP4-28 θα γυρίζει στη πίστα του Σακχίρ διεκδικώντας pole, βαθμούς, βάθρο ίσως και νίκη στο τέταρτο φετινό Grand Prix της Formula 1. Μία άλλη McLaren όμως, η P1, έχει ήδη οργώσει στο στολίδι του κόλπου… Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Σε μία διόλου τυχαία χρονική στιγμή, η βρετανική εταιρεία παραγωγής υπέρ-αυτοκινήτων χρησιμοποίησε το νέο της δημιούργημα ως κράχτη για τα εγκαίνια της αντιπροσωπείας της στη πρωτεύουσα του Μπαχρέιν, τη Μανάμα.
[nggallery id=2409]
Με την αγορά της Μέσης Ανατολής να είναι πολύ σημαντική αφού εκεί εδρεύουν πορτοφόλια ικανά να αγοράσουν ένα τέτοιο πανάκριβο στολίδι της αυτοκίνησης (το κόστος απόκτησής του είναι κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ) ήταν θέμα χρόνου η McLaren να αποκτήσει μόνιμη παρουσία και στο συγκεκριμένο νησί του Κόλπου.

Το έκανε λοιπόν με στιλ, αφού άφησε ελεύθερο το θηρίο των 916 PS στο μήκους 5.412 μέτρων σιρκουί, πραγματοποιώντας μία ομολογουμένως εντυπωσιακή φωτογράφιση.

Όσο για την έκθεση που βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Μανάμα, εκτός από την P1 θα περιλαμβάνει αυτές τις ημέρες και την MP4-25, το μονοθέσιο το οποίο ο Τζένσον Μπάτον χρησιμοποιούσε το 2010, στη παρθενική του σεζόν με την ομάδα. [nggallery id=2410]

Advertisement
Advertisement