Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Lamborghini Aventador S με τις “πινελιές” της Mansory

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Lamborghini Aventador S με τις “πινελιές” της Mansory

ΝΕΑ

H Lamborghini Aventador S με τις “πινελιές” της Mansory

ΝΕΑ

Η Lamborghini Aventador S είναι από μόνη της ένα άκρως εντυπωσιακό υπεραυτοκίνητο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να δεχτεί κάποιες επιπλέον εμφανισιακές αλλαγές που μπορούν να την κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακή, όπως μας δείχνει με την πρότασή της και η Mansory. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η γνωστή γερμανική εταιρία βελτιώσεων επέλεξε έναν πιο διακριτικό δρόμο με την Aventador S, από ό,τι μας έχει συνηθίσει, θέλοντας έτσι να κρατήσει σχεδόν ανέπαφη την δραματική σχεδίαση του ιταλικού υπεραυτοκινήτου.

lamborghini-aventador-s-by-mansory-640-2

Εξωτερικά την παράσταση κλέβει ο νέος αεροδυναμικός διαχύτης στο πίσω μέρος, ο οποίος είναι φυσικά κατασκευασμένος από ανθρακονήματα, ενώ από το ίδιο υλικό έχει κατασκευαστεί και το νέο καπό, οι εμπρόσθιοι αλλά και πλαϊνοί αεραγωγοί, οι ποδιές και φυσικά το εμπρός σπόιλερ. Η νέα μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος είναι επίσης από ανθρακονήματα, όπως και τα καλύμματα για τους καθρέπτες.

Advertisement
Advertisement

lamborghini-aventador-s-by-mansory-640-3

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έχουν μια σχετικά μεγάλη ελευθερία επιλογής ως προς το μοτίβο των ανθρακονημάτων με την Mansory να κάνει λόγο για 15 διαφορετικά υφάσματα, ώστε καμία Aventador S να μην είναι ακριβώς ίδια με κάποια άλλη.

Εντυπωσιακής σχεδίασης είναι οι νέες ζάντες που ονομάζονται Carbonado-V και έχουν διάσταση 20 και 21 ίντσες εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ φέρουν ελαστικά Pirelli P Zero διαστάσεων 225/30 και 355/25 αντίστοιχα.

Advertisement

lamborghini-aventador-s-by-mansory-640

Τα ανθρακονήματα κάνουν την εμφάνισή τους και στο εσωτερικό για το οποίο δεν υπάρχουν προς το παρόν φωτογραφίες και μπορούν να καλύψουν ένα πραγματικά μεγάλο μέρος της καμπίνας ξεκινώντας απο το τιμόνι και την κεντρική κονσόλα.

Advertisement

Αλλαγές στον κινητήρα δεν έχουμε με τον μεγάλο V12 των 6,5 λίτρων να εξακολουθεί να αποδίδει 740 ίππους, όσους και η “στάνταρ” Aventador S, αρκετούς για μια τελική της τάξης των 350 χλμ./ώρα και για 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα.