Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H JLR Ελλάδος στην 1η θέση στην Ευρώπη

Ελλάδα 21:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H JLR Ελλάδος στην 1η θέση στην Ευρώπη

ΝΕΑ

H JLR Ελλάδος στην 1η θέση στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Η Jaguar Land Rover Ελλάδος, μέλος του ομίλου Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, κατέκτησε την 1η θέση μεταξύ 20 εισαγωγέων της μάρκας στην Ευρώπη για το 2018!

Advertisement
Advertisement

Η αξιολόγηση βασίστηκε σε τρεις βασικούς πυλώνες: τον όγκο των πωλήσεων, την ποιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών και την υιοθέτηση των υψηλών προδιαγραφών της Jaguar Land Rover από τους επίσημους συνεργάτες της. Η JLR Ελλάδος κατάφερε να επικρατήσει σε όλους τους τομείς αξιολόγησης, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τη συνεχή ανοδική της πορεία στην ελληνική αγορά και το ολοένα αυξανόμενο μερίδιο πωλήσεων που κατέχει στην κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων στη χώρα μας.

Ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ μέσω της Jaguar Land Rover Ελλάδος, με τη μεγάλη αυτή επιτυχία, αποδεικνύει ότι μετά από συνεχή προσπάθεια, στήριξη της μάρκας στην ελληνική αγορά και επιδεικνύοντας ουσιαστική αγάπη προς το αυτοκίνητο, πέτυχαν να βγουν νικητές σε μία περίοδο που ο χώρος της αυτοκίνησης αντιμετώπισε & συνεχίζει να αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Η διάκριση αυτή αποτελεί την αναγνώριση των προσπαθειών της JLR Ελλάδος, η οποία δεσμεύεται προς τους υπάρχοντες, αλλά και μελλοντικούς πελάτες της, ότι θα συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όσους επιλέγουν να απολαμβάνουν την εμπειρία των αυτοκινήτων της.