Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Jeep teasάρει το νέο Compass

Ελλάδα 13:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Jeep teasάρει το νέο Compass

ΝΕΑ

H Jeep teasάρει το νέο Compass

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του, παίρνουμε μία μικρή γεύση από το αναβαθμισμένο Jeep Compass.

Advertisement
Advertisement

Και καθώς ήδη οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες του κόμπακτ SUV μοντέλου της Jeep έχουν κυκλοφορήσει αρκετά στο Διαδίκτυο, η ίδια η εταιρεία μας παρουσιάζει τώρα ορισμένες teaser εικόνες που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω σχεδιαστικά στοιχεία, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στην καμπίνα.

Ξεκινώντας από το πρώτο, φαίνονται καθαρά ότι το ανανεωμένο Compass ακολουθεί πιστά το μοτίβο του προκατόχου του, με κύριο άξονα την εμπρός μάσκα με τις 7 γρίλιες, ενώ και τα φωτιστικά σώματα έχουν νέα σχεδίαση, με τα φώτα ημέρας να βρίσκονται τοποθετημένα στο πάνω τμήμα. Αλλαγές υπάρχουν και στον προφυλακτήρα, που περιλαμβάνει πλέον έναν μεγάλο αεραγωγό, αλλά και στρογγυλά φώτα ομίχλης.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την μοναδική εικόνα που απεικονίζει εξωτερικά το Compass, υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες από το εσωτερικό, που προωθούν το νέο σύστημα πολυμέσων με την «πλωτή» οθόνη και άλλες λεπτομέρειες. Με την προσθήκη της σε στυλ ταμπλέτας, ένα μεγάλο μέρος του πίνακα μένει ελεύθερο, βελτιώνοντας σημαντικά την εργονομία, κάτι που δείχνει ότι και η Jeep θα ακολουθήσει τη διαδρομή που χρησιμοποιούν άλλοι κατασκευαστές, απορρίπτοντας τα φυσικά χειριστήρια για να ενσωματώσει όλες τις επιλογές για τον κλιματισμό στο σύστημα infotainment.

Advertisement

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την γκάμα των κινητήρων, παρά μόνο την ύπαρξη ενός τετρακύλινδρου συνόλου 2,4 λίτρων, που θα αποδίδει 182 ίππους και 237 Nm ροπής. Το συγκεκριμένο μοτέρ θα διατίθεται αποκλειστικά στην κινεζική αγορά, η οποία θα είναι η πρώτη που θα δεχθεί την ανανεωμένη γενιά του Compass.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Online τα Τέλη Κυκλοφορίας 2021: Που θα τα βρείτε και πως θα τα γλιτώσετε!

Ελλάδα: Εμφανίστηκαν και οι αυτοκινούμενοι… οίκοι ανοχής

«Όχι» από την ΕΕ για αναβολή στα νέα αυστηρά πρότυπα diesel

Advertisement