Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

H Hyundai εξελίσσει το γρήγορο Ioniq 5 N

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Hyundai εξελίσσει το γρήγορο Ioniq 5 N

Mobility

H Hyundai εξελίσσει το γρήγορο Ioniq 5 N

Mobility

Με το Ioniq 5 να κερδίζει αλλεπάλληλες διακρίσεις τον λίγο αυτό καιρό που είναι στην αγορά, η Hyundai δεν φαίνεται να επαναπαύεται, ετοιμάζοντας τη δυναμική «N» έκδοσή του.

Advertisement
Advertisement

Δυνατότεροι ηλεκτροκινητήρες, μεγαλύτερα φρένα και ρυθμίσεις μετάδοσης εστιασμένες στις επιδόσεις, είναι τα χαρακτηριστικά του Hyundai Ioniq 5 N που εξελίσσεται.

Πέραν της πληροφορίας πως η συγκεκριμένη έκδοση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Hyundai εξελίσσεται, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικές. Από τα λίγα που έχουν διαρρεύσει, είναι και το ότι στη δυναμική του έκδοση, το Ioniq 5 θα διαθέτει το ίδιο λογισμικό ελέγχου του διαφορικού, που θα δίνει χαρακτηριστικά μπλοκέ- όπως συμβαίνει στο Kia EV6 GT.

Advertisement
Advertisement

Πέραν του συγκεκριμένου λογισμικού, δεν θα μας κάνει έκπληξη αν και το Hyundai Ioniq 5 N, έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά απόδοσης, κάτι που σημαίνει πως θα μπορούσε άνετα να έχει την ίδια μπαταρία (77,4 kWh), δύο κινητήρες με συνολική απόδοση 585 ίππους (324 ίππους έχει η υπάρχουσα έκδοση του Ioniq 5) και τετρακίνηση. Με όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να περιμένουμε από το Ioniq 5 N να κάνει για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, κάτι λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Hyundai Ioniq 6 δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον (+video)
Bloopers από τα γυρίσματα με το Hyundai Tucson (video)
Με πόσο φόρο επιβαρύνονται τα γρήγορα μοντέλα της Hyundai;

Advertisement

 

 

Advertisement