Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ford Mustang Mach 1 του μέλλοντος

Ελλάδα 15:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ford Mustang Mach 1 του μέλλοντος

ΝΕΑ

H Ford Mustang Mach 1 του μέλλοντος

ΝΕΑ

Μια ψηφιακή απεικόνιση που κάνει το γύρο του διαδικτύου μας παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να είναι η μεταφορά της θρυλικής Ford Mustang Mach 1 στο ηλεκτρικό μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Η Mach 1 είναι αναμφισβήτητα μια από πιο γνωστές και αγαπητές εκδόσεις της Mustang σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας της καθώς από το 1969 είναι συνδεδεμένη με την υψηλή απόδοση και τις επιδόσεις που αναβάθμισαν την Mustang από ένα pony car στην κατηγορία των muscle cars.

Πρόσφατα μάλιστα στο διαδίκτυο διέρρευσαν πληροφορίες πως η Ford έχει στα πλάνα της την επαναφορά του κωδικού Mach 1 στη γκάμα της το 2021 αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η πιστότητα αυτού του ισχυρισμού. Πάντως φαίνεται πως ήταν ικανή αφορμή για να εμπνεύσει κάποιους σχετικά με την μορφή που θα μπορούσε να έχει η μελλοντική Mach 1. Ανάμεσά τους ο ρώσος σχεδιαστής Slava Kazarinov ο οποίος παρουσίασε μια άκρως εντυπωσιακή ψηφιακή απεικόνιση του μοντέλου στο πλαίσιο του σχεδιαστικού διαγωνισμού της Ford για το παιχνίδι εξομοίωσης οδήγησης Fordzilla το οποία εγκαινίασε πριν από ένα χρόνο.

Advertisement
Advertisement

Το σχέδιο του Kazarinov φαίνεται πως είναι εμπνευσμένο από την πρώτη και δεύτερη γενιά της Mach 1 καθώς έχει ενσωματώσει αρκετά στοιχεία από αυτές όπως για παράδειγμα το καπό, την μαύρη ρίγα κατά μήκος του αυτοκινήτου, τα πίσω φώτα κ.α.

 

Advertisement