Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ford «απορρίπτει» τη Fiat

Ελλάδα 17:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Ford «απορρίπτει» τη Fiat

ΝΕΑ

H Ford «απορρίπτει» τη Fiat

ΝΕΑ

Δεν έχει τέλος η αναζήτηση «εταίρου» από την πλευρά της Fiat προκειμένου η ιταλική φίρμα να κρατηθεί ζωντανή. Μετά τη Renault, τώρα και η Ford απορρίπτει οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας.

Advertisement
Advertisement

Τη Ford «στόχευσε» αυτή τη φορά η Fiat επιδιώκοντας μια συνεργασία που θα την έβγαζε από τη δύσκολη θέση. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά την απόρριψη αντίστοιχης πρότασης από τους Γάλλους, και οι Αμερικάνοι έρχονται να απαντήσουν αρνητικά σε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας. Όπως τονίζεται από κύκλους στη Ford, η συμπόρευση με τη Fiat δεν μπορεί να τους προσφέρει κάτι ουσιαστικό με δεδομένο πως η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε άλλες συμμαχίες με τις VW, Mahindra & Rivian.

Οι δύο παραπάνω περιπτώσεις αποδεικνύουν πως ο Όμιλος Fiat βρίσκεται στη χειρότερη καμπή της ιστορίας του αναζητώντας διακαώς λύση στα προβλήματα που τον ταλανίζουν: απαρχαιωμένη γκάμα μοντέλων, χαμηλές πωλήσεις & ζητήματα αξιοπιστίας στην Alfa Romeo & μηδενική εξέλιξη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Στην εξίσωση μπαίνει και η Jeep, πλέον, οι πωλήσεις της οποίας δεν κινούνται στα αναμενόμενα επίπεδα. Έτσι, σε ένα σκηνικό που αλλάζει άρδην, το «κεφάλαιο» Fiat-Alfa Romeo μοιάζει μάλλον αδιάφορο για τις υπόλοιπες εταιρείες αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Το λιγότερο ασφαλές αυτοκίνητο είναι από τα best seller στην Ελλάδα

Απανωτές ανακλήσεις σε Alfa Romeo Giulia & Stelvio για προβλήματα ασφάλειας

FIAT: Αυτά είναι τα σενάρια διάσωσης – Τι πρέπει να ξέρουν οι κάτοχοι