Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ford ανανεώνει την Mustang (video)

Ελλάδα 6:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ford ανανεώνει την Mustang (video)

ΝΕΑ

H Ford ανανεώνει την Mustang (video)

ΝΕΑ

Η Ford Mustang αλλάζει ελαφρώς σε εμφάνιση και αποκτά ψηφιακό πίνακα οργάνων. Παράλληλα, τα μηχανικά σύνολα της βελτιώνονται σε απόδοση και μπορούν να συνδυαστούν με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Όπως μπορούμε να δούμε και από τις πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου, η Ford προχώρησε σε μικρής έκτασης αλλαγές στην εμφάνιση της Mustang. Έτσι το μπροστά μέρος διαθέτει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα και παράλληλα έχει τοποθετηθεί ένα πιο μυώδες καπό. Στο πίσω μέρος, οι πιο παρατηρητικοί θα εντοπίσουν έναν νέο διαχύτη και κάποιες διαφορές στο φώτα. Σε τεχνικό επίπεδο, η Ford υποστηρίζει ότι τόσο ο 5λιτρος V8 της κορυφαίας έκδοσης, όσο και ο 2,3 λίτρων EcoBoost, έχουν δεχθεί αλλαγές ώστε να βελτιώσουν την απόδοσή και την κατανάλωση τους, χωρίς ωστόσο να προχωρά-προς το παρόν-σε παραπάνω λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Στάνταρ επιλογή στα κιβώτια παραμένει το 6άρι χειροκίνητο, πάνω στο οποίο έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις, ενώ στην γκάμα προστίθεται ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Επίσης, η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει πραγματοποιήσει αλλαγές στην ανάρτηση της ανανεωμένης Mustang, προκειμένου να τονώσει τα σπορ χαρακτηριστικά του κουπέ μοντέλου.

Περνώντας στο εσωτερικό, η κυριότερη αλλαγή εντοπίζεται στην τοποθέτηση του πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων με την οθόνη των 12 ιντσών, η οποία αλλάζει χρώμα ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης που θα επιλέξει κάποιος. H Ford υποστηρίζει, επίσης, ότι έχουν γίνει και αρκετές αναβαθμίσεις με στόχο να βελτιωθεί η εικόνα/ποιότητα της καμπίνας. Το λανσάρισμα της ανανεωμένης Ford Mustang αναμένεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2017.