Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

H φαντασμαγορική βραδιά της Audi! (vid)

Ελλάδα 7:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H φαντασμαγορική βραδιά της Audi! (vid)

Men + Speed

H φαντασμαγορική βραδιά της Audi! (vid)

Men + Speed

Η “Audi Night” στις 22 Ιανουαρίου άνοιξε το 76ο Hahnenkamm, με 350 περίπου προσκεκλημένους. Οι αγώνες σκι Hahnenkamm, στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας, είναι το highlight της σεζόν των χειμερινών σπορ. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Παραδοσιακά, αυτό το εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο ξεκινά με το Audi Night στο ξενοδοχείο “Zur Tenne” με προσωπικότητες από τον κινηματογράφο, τη μουσική σκηνή, τη μόδα και τον αθλητισμό στο κόκκινο χαλί.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και οι ηθοποιοί Gwyneth Paltrow και Jason Statham, οι οποίοι επισκέφτηκαν για πρώτη φορά το event “Audi Night” στο Kitzbühel. Εκεί παρευρέθηκαν ακόμη, τα μοντέλα Irina Shayk και Lena Gercke, οι ηθοποιοί Noomi Rapace και Luke Evans, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής Mario Goetze, καθώς και η τραγουδίστρια Christina Stürmer. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αντιπροσωπεύτηκε από το νικητή του Le Mans, Benoît Tréluyer, και τους οδηγούς των Audi DTM, Timo Scheider και Mathias Ekström.

AUDI Night-2016-a640 AUDI Night-2016-b640 AUDI Night-2016-c640

Advertisement
Advertisement

Στο ξενοδοχείο “Zur Tenne”, οι επαγγελματίες σκιέρ Felix Neureuther και Marcel Hirscher, έβαλαν τους φιλοξενουμένους στο mood των αθλητικών εκδηλώσεων που έπονται, ώστε να πάρουν μία γεύση. Το ίδιο έκανε και ο πρώην επαγγελματίας σκιέρ Marco Büchel τραγούδησε, ενώ το κομμάτι της διασκέδασης ανέλαβε ο Αμερικανός τραγουδιστής Gregory Porter που τραγούδησε στο ξενοδοχείο “Zur Tenne”.

Με το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Audi, το e-tron quattro, η γερμανική εταιρεία παρέχει μια γεύση από το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Από τα καλύτερα κομμάτια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι Audi FIS θεωρείται ο αγώνας κατάβασης στο “Streif”. Ο γνωστός Άγγλος ηθοποιός Jason Statham δημοσίευσε στο Instagram: «Έχω την τύχη να βρίσκομαι στο σημείο εκκίνησης για τον αγώνα σκι κατάβασης στο Streif. Από τους ταχύτερους χρόνους που αναπτύσσονται είναι 142 km/h! #Audi #streif».

Advertisement

AUDI Night-2016-d640

Και η Gwyneth Paltrow ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία κι έγραψε: «Γεια σας #audinight2016 and vielen herzlichen Dank @stanglwirt hotel. Τι υπέροχη εμπειρία» 🌲☃🍺⛷🚗 #Q7

Advertisement

AUDI Night-2016-e640

Δείτε ένα βίντεο από την εκδήλωση…

Advertisement