Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H επιστροφή της MG

Ελλάδα 5:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H επιστροφή της MG

ΝΕΑ

H επιστροφή της MG

ΝΕΑ

Η MG θα μας παρουσιάσει στην έκθεση αυτοκινήτου στη Σαγκάη το πρωτότυπο E-Motion, πάνω στο οποίο θα βασιστεί το μελλοντικό sport car της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Από τις πρώτες teaser εικόνες-χαμηλής ανάλυσης- που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία προκύπτει πως το E-Motion Concept θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε επίπεδο σχεδίασης. Έτσι, το 2+2 coupe αμάξωμα υιοθετεί αρκετά δυναμικές γραμμές στο σύνολό του: μεγάλη μάσκα, μακρόστενα φωτιστικά σώματα LED, προς τα πάνω ανοιγόμενες πόρτες και μεγάλη κλίση του πίσω τμήματος της οροφής. Τη δυναμική εικόνα του concept συμπληρώνουν οι εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου, η γυάλινη οροφή, αλλά και ο μεγάλος διαχύτης που φιλοξενεί στο κέντρο του την απόληξη της εξάτμισης.

Εδώ να σημειώσουμε πως το μοντέλο κινείται από έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που χαρίζει στο αμάξωμα επιτάχυνση 0-100 km/h σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία κίνησης ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα. Το E-Motion Concept θα μπει στην παραγωγή από την κινέζικη SAIC, στην οποία ανήκει η MG, περίπου σε ένα χρόνο από σήμερα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο θα έχουμε στη διάθεσή μας τις επόμενες μέρες.

Advertisement
Advertisement