Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H “Eleanor” Mustang με Bluetooth συνδεσιμότητα

Ελλάδα 15:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H “Eleanor” Mustang με Bluetooth συνδεσιμότητα

ΝΕΑ

H “Eleanor” Mustang με Bluetooth συνδεσιμότητα

ΝΕΑ

Η Fusion Motor Company αγόρασε τα δικαιώματα για την παραγωγή replica “Eleanor” Mustang και ανάμεσα στις βελτιώσεις που έχει συμπεριλάβει, έχει και ορισμένους νεοτερισμούς που κάνουν το θρυλικό μοντέλο της Mustang λίγο πιο σύγχρονο.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει 18 χρόνια από την ταινία με τον Nicolas Cage που έκλεβε αυτοκίνητα (για καλό σκοπό). Αναμφίβολα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν τον είχε ο Cage με το μεγάλο μέτωπο αλλά η Mustang Fastback. Όπως και στην ταινία που την φοβόταν –αλλά εν τέλει, τη «δάμασε»…- ο αμερικανός super star της εποχής, έτσι και στην πραγματικότητα, η Eleanor ήταν ένα δύστροπο και εν πολλοίς, δύσκολο αυτοκίνητο.

Eleanor-Mustang-boi-530

Η αρχαία ανάρτηση του αυτοκινήτου (του 1967 για όσους δεν θυμούνται), δυσκολευόταν ιδιαίτερα να είναι απλά αξιοπρεπής απέναντι στις επιδόσεις του V8 κινητήρα. Έτσι λοιπόν, ανάμεσα στις βελτιώσεις που θα έχει η νέα version του αυτοκινήτου, θα είναι και η ανάρτηση πίσω με αρχιτεκτονική πολλαπλών συνδέσμων. Αυτό από μόνο του θα κάνει τη διαφορά για το αυτοκίνητο που στην πιο «χαλαρή» από τις 5 εκδόσεις απόδοσης που θα διατεθεί, θα έχει 430 ίππους. Η κορυφαία έκδοση, είναι με 750 ίππους και όλες συνδυάζονται με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο- ανάλογα με το τι θέλει ο ιδιοκτήτης.

Advertisement

Eleanor-Mustang-boi-640

Οι κινητήρες όλων των εκδόσεων θα είναι από την Roush (5.0 V8) και οι τιμές θα ξεκινούν από τις 157.000€. Αξίζει να σημειώσουμε πως η βάση για κάθε μια από τις νέες Eleanor, είναι το κλασσικό Fastback μοντέλο της Mustang, το οποίο ξεγυμνώνεται και αρχίζει να κατασκευάζεται από την αρχή, με τις προσθήκες που το καθιστούν πιο σύγχρονο, αξιόπιστο και εύκολο στην οδήγηση.

Advertisement