Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H CUPRA Tribe στην ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της ομάδας Padel

Ελλάδα 14:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H CUPRA Tribe στην ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της ομάδας Padel

ΝΕΑ

H CUPRA Tribe στην ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της ομάδας Padel

ΝΕΑ

Οι Cupra Brand ambassadors απόλαυσαν το Urban Rebel και το Formentor VZ5, δίπλα στον Jordi Gene και είδαν το νέο line-up της ομάδας Padel κατά τη διάρκεια μίας μοναδικής εκδήλωσης στο Montmelo.

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα αστέρια της Barcelona, Ansu Fati, Marc ter Stegen, Alexia Putellas, Ana-Maria Crnogorcevic και ο Ολυμπιονίκης αθλητής του kayak, Saul Craviotto και η ομάδα Cupra Padel απόλαυσαν ένα test drive με τον Jordi Gené.

«Με τα Urban Rebel και Formentor VZ5 να έχουν φτάσει στα όριά τους στην ιστορική ισπανική πίστα, τα μέλη της Cupra Tribe απολαμβάνουν μια εξαιρετική αγωνιστική εμπειρία», δήλωσε ο Wayne Griffiths, Διευθύνων Σύμβουλος της Cupra.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Cupra επίσης επέκτεινε τη δέσμευσή της στο Padel παρουσιάζοντας την πρόσφατη ομάδα των οδηγών της. Οι Ariana Sanchez, Federico Chingotto, Arturo Coello, Paula Josemaria, Juan Tello, Fernando Belasteguin και Alejandro Galan είναι έτοιμοι να γίνουν η επόμενη γενιά πρωταθλητών. Η Cupra είναι ο premium χορηγός του World Padel Tour (WPT) από το 2019 και στα τέλη του 2021 ανανέωσε τη χορηγία της για άλλα τρία χρόνια.

Advertisement
Advertisement

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το line up παικτών Padel της Cupra Tribe στον κόσμο.»  δήλωσε ο Antonino Labate, Global Director of Strategy, Business Development & Operations της Cupra και πρόσθεσε: «Συγκεντρώσαμε μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες που μοιράζονται τις αξίες μας. Η δέσμευσή μας στο άθλημα είναι πιο δυνατή από ποτέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Cupra Formentor VZ5 by ABT: Το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας του DTM (+video)
Cupra Born: Κάνει τη φόρτιση πιο εύκολη
Οι οδηγοί της Cupra στο FIA ETCR 2022