Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Brabus αναπαλαιώνει κλασσικές Mercedes

Ελλάδα 15:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Brabus αναπαλαιώνει κλασσικές Mercedes

ΝΕΑ

H Brabus αναπαλαιώνει κλασσικές Mercedes

ΝΕΑ

Μην θεωρείτε ότι ο οίκος βελτιώσεων της Brabus επικεντρώνεται αποκλειστικά στο να αυξάνει την ιπποδύναμη και να βελτιώνει τις επιδόσεις εργοστασιακών μοντέλων της Mercedes-Benz. Ένας εξίσου σημαντικός τομέας είναι αυτός της αναπαλαίωσης ιστορικών μοντέλων της γερμανικής φίρμας.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα το τμήμα Brabus Classic παρουσίασε τέσσερις πλήρως αναπαλαιωμένες vintage Mercedes-Benz, όπως την 300 SL Gullwing, την 300 SL Roadster, την 280 SE 3.5 Cabriolet και την 280 SL Pagoda. Αυτά τα αυτοκίνητα, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, επιθεωρήθηκαν από επίσημους φορείς και χάρη στην ποιότητα αλλά και την αυθεντικότητα της αναπαλαίωσης, πήραν εξαιρετικές κριτικές.

brabus-motive-900px-auswahl005-chariatis-530

Πιο αναλυτικά:

Advertisement

Mercedes-Benz 300 SL Gullwing

Χρειάστηκαν περίπου 4.500 εργατώρες για να επανέλθει η 300 SL Gullwing στην αρχική της κατάσταση. Εξωτερικά ξεχωρίζει από το μοναδικής μπλε απόχρωσης αμάξωμα, ενώ στο εσωτερικό της κυριαρχεί το μπεζ χρώμα. Η Brabus Classic έδωσε μεγάλη προσοχή στην ανακατασκευή του κινητήρα, καθώς και του εσωτερικού, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αυθεντικά ανταλλακτικά της Mercedes. Η τιμή της ξεπερνά τα 2,1 εκατομμύρια ευρώ.

Advertisement

Mercedes-Benz 300 SL Roadster

Η cabrio έκδοση της 300 SL έχει λάβει ένα ιδιαίτερο συνδυασμό χρωμάτων (μαύρο αμάξωμα, μαύρη οροφή, μπεζ εσωτερικό), με μοναδικές λεπτομέρειες όπως το λευκό τιμόνι.

Advertisement

Mercedes-Benz 280 SE 3.5 Cabriolet

Μετά από 2.500 εργατώρες η 280 SE 3.5 Cabrio δείχνει σαν καινούργια. Από τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου είναι το μπλε εξωτερικό που συνδυάζεται με την λευκού χρώματος οροφή και το καφέ απόχρωσης εσωτερικό. Δική σας με μόλις 700.000 ευρώ.

Mercedes-Benz 280 SL Pagoda

Η Mercedes-Benz Pagoda 280 SL Pagoda γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη με το λευκό-κρεμ εξωτερικό και το πράσινο εσωτερικό, όπου κυριαρχούν τα βαμμένα σε μαύρο χρώμα χειριστήρια, τιμόνι και πεντάλ.