Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW Z4 της AC Schnitzer είναι χάρμα οφθαλμών

Ελλάδα 16:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H BMW Z4 της AC Schnitzer είναι χάρμα οφθαλμών

ΝΕΑ

H BMW Z4 της AC Schnitzer είναι χάρμα οφθαλμών

ΝΕΑ

Με το χρώμα του αμαξώματος να είναι το Misano Blue που αναδεικνύει και τις επεμβάσεις της AC Schnitzer, αυτή η Ζ4 είναι όσο sexy μπορεί να γίνει το roadster της BMW.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα, όταν ακούμε τη BMW και τον αριθμό «4» στην ίδια πρόταση, οφείλεται κυρίως στη νέα σειρά 4-Series και στην αμφιλεγόμενη τεράστια μάσκα.

Το Z4 roadster είναι σίγουρα ένα future classic της BMW. Με δεδομένο και το ότι δεν ήταν ποτέ ένα από τα μοντέλα που σημείωναν ιδιαίτερα υψηλές πωλήσεις, σίγουρα θα αποτελέσει μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση αγοράς στο μέλλον. Αξίζει να σημειώσουμε πως μέχρι και το Σεπτέμβρη του 2020, το μοντέλο στις ΗΠΑ σημείωσε 2.175 πωλήσεις– περίπου τις ίδιες με το αντίστοιχο διάστημα του 2019. Κάπως έτσι φτάνουμε στο σημείο να θαυμάζουμε κάποιες πολύ προσεγμένες περιπτώσεις από όπου και αν εμφανίζονται, όπως είναι αυτή η Misano Blue Ζ4 που με το κιτ της AC Schnitzer κάνει τη διαφορά για το μελλοντικό ιδιοκτήτη της, τον οποίο αναζητά η Abu Dhabi Motors.

Advertisement
Advertisement

Τα πρόσθετα στοιχεία που τονίζουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου –πέραν του χρώματος- είναι το μπροστινό σπόιλερ και οι πλευρικές «φούστες», καθώς και η αεροτομή στο πίσω μέρος που είναι δύο κομμάτια. Αναφορικά με τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως η AC Schnitzer έχει κάνει κάποια από τις επεμβάσεις που προτείνει ως κιτ. Κάτι που σημαίνει πως ακόμα και στην «τυπική» του έκδοση να είναι το μοντέλο, προσφέρει απόδοση 382 ίππων που καταλήγουν στους πίσω τροχούς με τη βοήθεια του αυτόματου ZF 8 ταχυτήτων. Η διαδικασία για την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα διαρκεί μόλις 3,9 δευτερόλεπτα. Στις ΗΠΑ, η BMW Z4 M40i, τιμολογείται από τα 63.700 δολάρια.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Άμεση ενημέρωση για φωτογραφικές κάμερες με συνδρομή

Advertisement

Ο κινητήρας του Honda Civic Type R θα έκανε ένα πολύ δυναμικό S2000

H AC Schnitzer κάνει την BMW M8 Competition ακόμα πιο άγρια

 

Advertisement