Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW Z4 θα αποκαλυφθεί στο Pebble Beach

Ελλάδα 19:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW Z4 θα αποκαλυφθεί στο Pebble Beach

ΝΕΑ

H BMW Z4 θα αποκαλυφθεί στο Pebble Beach

ΝΕΑ

Μια ανακοίνωση από την μεριά της BMW αφήνει σαφή υπονοούμενα πως η επίσημη αποκάλυψη της Ζ4 θα γίνει κατά τη διάρκεια του διάσημου Monterey Car Week, στο Pebble Beach.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μετά την Toyota που έστω και με έντονο καμουφλάζ έκανε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Supra στο Goodwood, είναι η σειρά της BMW για να δείξει στο κοινό την Ζ4. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί σε λίγες ημέρες στο Pebble Beach κατά τη διάρκεια της εορταστικής αυτοκινητικής εβδομάδας που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Monterey και περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις στο Pebble Beach.

Η φήμες για αυτή την αποκάλυψη ξεκίνησαν από μια ανακοίνωση της BMW στην οποία αναφερόταν πως στο Pebble Beach η εταιρία θα κάνει την Παγκόσμια Πρώτη ενός νέου μοντέλου της. Η αποκάλυψη του ποιο θα είναι αυτό το μοντέλο θα γίνει λίγες ημέρες πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, ωστόσο η αναφορά πως πρόκειται για μια δημιουργία με συναίσθημα μας κάνει να πιστεύουμε πως η μιλά για την Ζ4.

bmw-z4-spied4567876543harpi640

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τώρα έχουμε δει σε πολλές κατασκοπευτικές φωτογραφίες το δυναμικό roadster της BMW που σίγουρα έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες σε σχέση με την δυναμική και τον οδηγικό του χαρακτήρα. Σίγουρα λοιπόν η επίσημη αποκάλυψη είναι κάτι που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία. Πάντως η Ζ4 δεν θα είναι το μόνο νέο της BMW στο Pebble Beach καθώς η εταιρία θα φέρει στην διοργάνωση την νέα M850i Coupe καθώς και την πρωτότυπη M8 Gran Coupe.

bmw-z4-spied4567876543harpi640_1