Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW Σειρά 5 αποκτά Long έκδοση

Ελλάδα 15:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW Σειρά 5 αποκτά Long έκδοση

ΝΕΑ

H BMW Σειρά 5 αποκτά Long έκδοση

ΝΕΑ

Το μεγάλο πολυτελές μοντέλο της BMW αποκτά μια νέα έκδοση με μακρύτερο μεταξόνιο, ώστε να μπορεί να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες δόσεις ευρυχωρίας.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η συγκεκριμένη έκδοση της Σειρά 5 διαθέτει 133 χλστ. μακρύτερο μεταξόνιο, σε σχέση με τις «απλές» εκδόσεις, και έτσι το πίσω μέρος της καμπίνας προσφέρει ακόμη περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών. Επιπλέον αυτού, η BMW θέλοντας να τονίσει τον πολυτελή χαρακτήρα της νέας έκδοσης, τοποθετεί επιπλέον ηχομονωτικά υλικά που απομονώνουν τους επιβάτες από τους εξωτερικούς θορύβους, νέα πιο άνετα καθίσματα, αλλά και ένα ειδικό σύστημα κλιματισμού που καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

Προαιρετικά προσφέρονται επιπλέον πανοραμική γυάλινη οροφή, τάμπλετ αφής που τοποθετούνται πίσω από τα καθίσματα και μέσω αυτών ελέγχονται ο κλιματισμός, τα ηλεκτρικά καθίσματα κ.λπ., αλλά και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα προσκέφαλα. Σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή της, η νέα μακρύτερη BMW Σειρά 5 ξεχωρίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες με τα εμπρόσθια LED φώτα, τους νέους αεραγωγούς πίσω από τους εμπρός τροχούς, αλλά και την χρωμιωμένη οριζόντια λωρίδα χαμηλά στον πίσω προφυλακτήρα. Η νέα έκδοση της BMW Σειρά 5 θα κατασκευάζεται στην Κίνα, από την θυγατρική BMW-Brilliance. Προς το παρόν τουλάχιστον, η διάθεσή της θα γίνεται μόνο στην κινέζικη αγορά.

Advertisement
Advertisement