Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW M8 Gran Coupe δοκιμάζεται στα χιόνια

Ελλάδα 6:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW M8 Gran Coupe δοκιμάζεται στα χιόνια

ΝΕΑ

H BMW M8 Gran Coupe δοκιμάζεται στα χιόνια

ΝΕΑ

Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε την BMW M8 Gran Coupe σε φάση χειμερινών δοκιμών εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες της μεγάλης τετράθυρης 8άρας φαίνεται πως δεν απαθανατίζουν μια απλή έκδοση αλλά την αναμενόμενη, θηριώδη Μ8 Gran Coupe. Αυτό τουλάχιστον αφήνουν να εννοηθεί οι μεγάλες εισαγωγές αέρα, τα τεράστια φρένα και φυσικά οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης. Είναι η δεύτερη φορά που το αυτοκίνητο συλλαμβάνεται σε φάση δοκιμών εξέλιξης αλλά η πρώτη που το βλέπουμε σε άκρως χειμερινές συνθήκες καθώς φαίνεται πως η εξέλιξη προχωρά με σταθερό ρυθμό και πλέον το αυτοκίνητο βρέθηκε στην παγωμένη Σουηδία.

Αν και το καμουφλάζ είναι ιδιαίτερα έντονο φαίνεται πως το αυτοκίνητο έχει μια σαφώς πιο επιθετική εμφάνιση σε σχέση με τις απλές εκδόσεις της Σειράς 8. Αρκετά έντονη είναι η παρουσία των αεροδυναμικών βοηθημάτων, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα χαμηλά στον προφυλακτήρα, η πιο σκούρα απόχρωση στα νεφρά της μάσκας, αλλά και η πίσω αεροτομή ενώ σαφές είναι και το μειωμένο ύψος από το έδαφος, μαρτυρώντας πως πρόκειται για την Μ8.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια η εμφάνιση θα είναι απλώς το ορεκτικό αφού το πραγματικά εντυπωσιακό στοιχείο της Μ8 θα αφορά τις επιδόσεις και το οδηγικό της ταλέντο. Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής φημολογία κάτω από το καπό θα υπάρχει ο twin-turbo V8 των 4.4 λίτρων με τουλάχιστον 630 ίππους που πιθανά θα είναι ακόμα περισσότεροι στην έκδοση Competition. Πάντως η στιγμή που θα δούμε την M8 Gran Coupe στην τελική της μορφή είναι ακόμα σχετικά μακριά καθώς το μοντέλο πιθανότατα θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2020, όμως μέχρι το φετινό καλοκαίρι είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κάνει ντεμπούτο η coupe Μ8 που θα είναι αντίστοιχα εκρηκτική.