Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW M2 Competition αποκτά πακέτο Μ Performance

Ελλάδα 4:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW M2 Competition αποκτά πακέτο Μ Performance

ΝΕΑ

H BMW M2 Competition αποκτά πακέτο Μ Performance

ΝΕΑ

Λίγο μετά την παρουσίασή της η BMW M2 Competition υποδέχεται ένα πακέτο της M Performance που ενισχύει τον αισθητικό δυναμισμό αλλά βοηθά και στη μείωση του βάρους.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ο κατάλογος των όσων περιλαμβάνει το πακέτο M Performance είναι ιδιαίτερα μακροσκελής με το κάθε στοιχείο πάντως να συνεισφέρει στην ενίσχυση του δυναμισμού του ήδη εντυπωσιακού μοντέλου.

Οι ζάντες 19 ιντσών βοηθούν στην μείωση της μη αναρτώμενης μάζας κατά 3,2 κιλά ενώ τονίζουν και τους μεγαλύτερους δίσκους με την ειδική επεξεργασία για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας που συνεργάζονται και με πιο σκληρά τακάκια. Για την ανάρτηση, το πακέτο M Performance περιλαμβάνει coil over αμορτισέρ-ελατήρια με 12 ρυθμίσεις συμπίεσης και 16 επαναφοράς ενώ προσφέρουν και μείωση του ύψους κατά 20 χιλιοστά.

BMW-M2-Competition-with-M-Performance-Parts5676543harpi530

Advertisement
Advertisement

Περεταίρω μείωση του βάρους προσφέρουν διάφορα τμήματα από ανθρακονήματα όπως για παράδειγμα το καπό που εξοικονομεί 9 κιλά, η ελαφρύτερη κατά 5 κιλά οροφή και το ελαφρύτερο κατά 6 κιλά πορτπαγκάζ. Φυσικά το παραπάνω κέρδος αυξάνεται από την τοποθέτηση και μικρότερων διακοσμητικών στοιχείων. Το πακέτο περιλαμβάνει και εξάτμιση από τιτάνιο με απολήξεις από ανθρακονήματα η οποία βελτιώνει τον ήχο αλλά μειώνει και το βάρος κατά 8 κιλά.

Φυσικά δεν λείπουν οι κατάλληλες πινελιές στο εσωτερικό όπου υπάρχουν δύο επιλογές τιμονιού, αλουμινένια πεντάλ και διάκοσμος από αλκαντάρα και ανθρακονήματα.

BMW-M2-Competition-with-M-Performance-Parts5676543harpi640