Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW Χ7 σε έκδοση pick-up

Ελλάδα 13:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H BMW Χ7 σε έκδοση pick-up

ΝΕΑ

H BMW Χ7 σε έκδοση pick-up

ΝΕΑ

Δεν πρόκειται για κάποιο επίσημο μοντέλο της BMW αλλά για μια ψηφιακή απεικόνιση που μας δείχνει την X7 ως τετράθυρο pick-up, σε ρόλο αντιπάλου της Mercedes-Benz X-ClassΤου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η παρουσίαση της X-Class θεωρείται από πολλούς ως η αρχή για την είσοδο των πολυτελών κατασκευαστών στην κατηγορία των pick-up, η οποία ως γνωστό έχει αρκετή απήχηση σε αγορές όπως αυτή των ΗΠΑ. Η BMW δεν έχει εκφράσει μέχρι στιγμής επίσημα την επιθυμία να μπει στην συγκεκριμένη κατηγορία όμως αυτό δεν φαίνεται να στάθηκε εμπόδιο για την δημιουργία μιας ψηφιακής απεικόνισης που δείχνει την Χ7 σε έκδοση pick-up.

Η ναυαρχίδα των SUV της BMW ίσως δείχνει υπερβολικά μεγαλοπρεπής και επιβλητική για pick-up όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στις αγορές που απευθύνεται ένα τέτοιο μοντέλο η υπερβολή είναι πολλές φορές καλοδεχούμενη. Βέβαια ακόμα και στην ψηφιακή απεικόνιση γίνεται σαφές πως ένα τέτοιο project δεν έχει καμία σχέση με την X-Class. Πάντως ο Klaus Frolich, μέλος του ΔΣ της BMW απέκλεισε το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός τέτοιου αυτοκινήτου λέγοντας πως η BMW δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει το πάτωμα μιας άλλης εταιρίας. Την ίδια στιγμή το κόστος για την εξέλιξη μιας νέας πλατφόρμας με πλαίσιο τύπου σκάλας που χρησιμοποιούν τα pick-up είναι αρκετά υψηλό και δεν δικαιολογείται με βάση τις πωλήσεις που θα είχε ένα τέτοιο μοντέλο.

bmw-x7-pickup-could--2_16004654harpi640

Advertisement
Advertisement