Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Audi θα παρουσιάσει το activesphere concept

Ελλάδα 6:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Audi θα παρουσιάσει το activesphere concept

ΝΕΑ

H Audi θα παρουσιάσει το activesphere concept

ΝΕΑ

Η παγκόσμια πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Audi «Celebration of Progress» στις 26 Ιανουαρίου 2023.

Advertisement
Advertisement

Η Audi θα παρουσιάσει το επόμενο μέλος μιας οικογένειας τεσσάρων concept μοντέλων: το ηλεκτρικό crossover coupe μες την ονομασία activesphere concept.

Το Audi activesphere concept, σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, παρέχει απόλυτη ελευθερία και είναι ο τέλειος σύντροφος για περιπέτειες εξόρμησης στην ύπαιθρο. Είτε πρόκειται για θαλάσσια σπορ, σκι, γκολφ ή δύσκολους ορεινούς δρόμους –η ιδέα του activesphere προσφέρει άπειρες δυνατότητες για όλες τις δραστηριότητες. Το concept μοντέλο συνδυάζει την κομψή εμφάνιση με τις πολύ καλές επιδόσεις εκτός δρόμου, ενώ η τεχνολογία επικοινωνίας που διαθέτει δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας Sphere -skysphere, grandsphere, urbansphere και activesphere- παρουσιάζουν το όραμα της Audi για την premium κινητικότητα του αύριο. Τα πρωτότυπα μοντέλα της Audi αποτελούν μια ενιαία προσέγγιση όχι μόνο από μια συναρπαστική σχεδίαση, αλλά και από την ηλεκτρική κίνηση και τη σχεδίαση για τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει το νέο Audi Q8 e-tron στην Ελλάδα
FelGan: Τεχνητή νοημοσύνη για τροχούς από την Audi
Audi: Επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της για τη F1