Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Audi ετοιμάζει την δική της απάντηση

Ελλάδα 8:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Audi ετοιμάζει την δική της απάντηση

ΝΕΑ

H Audi ετοιμάζει την δική της απάντηση

ΝΕΑ

Την δική της απάντηση ετοιμάζει να δώσει η Audi απέναντι στα ανταγωνιστικά BMW X6 και Mercedes-Benz GLE διευρύνοντας τη νέα κατηγορία των μεγάλων SUV-κουπέ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κινείται στους δικούς της ρυθμούς και οι μεταξύ τους τρεις κορυφαίες premium εταιρίες έχουν μία άτυπη κόντρα. Έτσι, η Audi είναι φυσικό να θέλει ένα SUV με στιλ και διαστάσεις που να τοποθετείται απέναντι στις BMW X6 και GLE. «Μπορώ να φανταστώ ένα μοντέλο ανάμεσα στα Q5 και Q7, με στιλ κουπέ και τετρακίνηση» είπε μεταξύ άλλως το αφεντικό της εταιρίας Rupert Stadler σε συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό Autocar.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, η Audi βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τις υπολειπόμενες ονομασίες (τις Q2 και Q4, όπως έχουμε γράψει), αλλά στην περίπτωση του Q6 (ίσως και να πρόκειται για το Q8), προφανώς και δεν τίθεται θέμα δικαιωμάτων περί ονοματολογίας. Όπως και να έχει, από την στιγμή που ο Stadler θέλει ένα μεγάλο SUV-κουπέ είναι θέμα μερικών ετών για να το δούμε στους δρόμους. Και ο γνωστός μετρ στο photoshop Theophilus Chin, μας δίνει μια πρόγευση συνδυάζοντας στοιχεία από το A7 Sportback.