Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Aston Martin επαναλανσάρει την Lagonda

Ελλάδα 1:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Aston Martin επαναλανσάρει την Lagonda

ΝΕΑ

H Aston Martin επαναλανσάρει την Lagonda

ΝΕΑ

Στην Γενεύη η Aston Martin αποκάλυψε τα σχέδιά της επάνω σε ένα πολυτελές σεντάν επαναφέροντας στο προσκήνιο το όνομα Lagonda.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η Aston Martin επαναλανσάρει το όνομα Lagonda ως φίρμα με αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα υψηλής ποιότητας, θέλοντας ταυτόχρονα να δώσει μια άλλη υπόσταση στην έννοια του πολυτελούς σεντάν και αυτό ακριβώς έκανε με το ηλεκτρικό πρωτότυπο Lagonda Vision στη Γενεύη.

lagonda-vision-concept_01345676543harpi530

Ένα από τα βασικά στοιχεία της Lagonda είναι η μεγιστοποίηση των εσωτερικών χώρων, κάτι που έγινε δυνατό χάρη στην τοποθέτηση των μπαταριών κάτω από το πάτωμα. Αυτό, σε συνδυασμό με τις πληθωρικές διαστάσεις δημιουργούν τις συνθήκες για κάτι εξαιρετικά γενναιόδωρο χωροταξικά με τους ανθρώπους της Aston Martin να σημειώνουν πως αντίστοιχα πληθωρική θα είναι και η πολυτέλεια του μοντέλου τους τόσο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών, τις ανέσεις αλλά και την τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε οι στόχοι που έχουν τεθεί για την Lagonda είναι ιδιαίτερα υψηλοί καθώς οι άνθρωποι της Aston Martin στοχοποιούν ως άμεσους ανταγωνιστές την Rolls-Royce και την Bentley.

lagonda-vision-concept_01345676543harpi640