Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H ανανεωμένη Mercedes-Benz Ε-Class θα παρουσιαστεί το 2019

Ελλάδα 14:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ανανεωμένη Mercedes-Benz Ε-Class θα παρουσιαστεί το 2019

ΝΕΑ

H ανανεωμένη Mercedes-Benz Ε-Class θα παρουσιαστεί το 2019

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz δοκιμάζει εντατικά την ανανεωμένη γενιά του μεσαίου της μοντέλου Ε-Class, προκειμένου να είναι έτοιμη για την επίσημη παρουσίασή της μέσα στο 2019. Να αναφέρουμε ότι η ήδη υπάρχουσα σειρά βρίσκεται στην αγορά εδώ και δύο χρόνια.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Ο πιο βασικός παράγοντας την παρουσίασης της ανανεωμένης E-Class είναι βέβαια ο ισχυρός ανταγωνισμός από τις νεότερες γενιές των BMW Σειράς 5 και Audi A6.Τα πρώτα καμουφλαρισμένα μοντέλα της ανανεωμένης E-Class κυκλοφορούν ήδη στους ευρωπαϊκούς δρόμους και φυσικά οι παπαράτσι έχουν αναλάβει δουλειά. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε παρατηρούμε τη νέα εμπρός μάσκα, η οποία είναι σχεδόν αυτούσια με την αντίστοιχη A-Class και CLS. Διαφορετικής σχεδίασης θα είναι και τα εμπρός φωτιστικά σώματα, που θα διαθέτουν τεχνολογία Laser και Adaptive LED, τα οποία συνδυάζονται με έναν λεπτότερο προφυλακτήρα.

6f084568-2019-mercedes-eclass-facelift-spy-6-chariatis-530

Ενώ το υπόλοιπο του εξωτερικού σχεδιασμού δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σημαντικά, στο εσωτερικό της ανανεωμένης E-Class η εικόνα θα ακολουθεί τις τάσεις της εποχής. Πρώτα από όλα η σημαντικότερη διαφορά θα βρίσκεται στην υιοθέτηση του συστήματος πολυμέσων MBUX, που θα αντικαταστήσει το παλαιότερο COMAND, το οποίο χρησιμοποιεί για την απεικόνισή του ένα σχεδόν ενιαίο πάνελ δύο οθονών, τοποθετημένων πάνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Η μια βρίσκεται στη θέση του πίνακα οργάνων και η άλλη στο πάνω τμήμα της κεντρικής κονσόλας.

Advertisement

f31d3dae-2019-mercedes-eclass-facelift-spy-9-chariatis-640

Προς το παρόν παραμένουν άγνωστες οι πληροφορίες σχετικά με τους κινητήρες, αν και καλά πληροφορούμενες πηγές αναφέρουν ότι στη γκάμα θα βρίσκεται ο εξακύλινδρος σε σειρά mild-hybrid βενζινοκινητήρας των 3,0 λίτρων με απόδοση 362 ίππων, όπως και ο τετρακύλινδρος των 2,0 λίτρων με τους 255 ίππους.

Advertisement