Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Alfa Romeo 75 με τον θεϊκό ήχο ξαναχτυπά! (Videos)

Ελλάδα 1:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Alfa Romeo 75 με τον θεϊκό ήχο ξαναχτυπά! (Videos)

ΝΕΑ

H Alfa Romeo 75 με τον θεϊκό ήχο ξαναχτυπά! (Videos)

ΝΕΑ

Οι τακτικοί επισκέπτες του newsauto σίγουρα θυμούνται τον οσκαρικό ήχο της αγωνιστικής Alfa Romeo 75 από το θρυλικό V6 Busso κινητήρα της που σας είχαμε παρουσιάσει πέρσι. Φέτος ο ιδιοκτήτης της “ξαναχτυπά” με ένα action βίντεο σε περιβάλλον πίστας!

Advertisement
Advertisement

 

Την εξαιρετική Alfa Romeo 75, που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε δράση στο παρακάτω βίντεο, την γνωρίσαμε πέρσι και η αλήθεια είναι ότι μαγευτήκαμε από τον εκπληκτικό ήχο του τροποποιημένου V6 κινητήρα της, η χωρητικότητα του οποίου έχει ανέβει στα 3,9 λίτρα και η απόδοση, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της βρίσκεται στους 455 ίππους, έχοντας παράλληλα να κινήσει μόλις 950 κιλά βάρους.

Advertisement
Advertisement

Ο εν λόγο κύριος βρέθηκε πριν από μερικές εβδομάδες σε track day στην Modena της Ιταλίας και βιντεοσκόπησε την παρουσία του δίνοντας και σε εμάς την ευκαιρία να ακούσουμε πιο καθαρά τον εξαίσιο ήχο του μεγάλου μοτέρ σε ανοιχτό περιβάλλον, καθώς μέχρι πριν από λίγους μήνες τα μοναδικά βίντεο που είχαν αναρτηθεί στο κανάλι του στο youtube ήταν on board και πάνω στο δυναμόμετρο. Όχι ότι μας χάλασε βέβαια…

Στο δίλεπτο βίντεο που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αυτή την Alfa Romeo 75 σε δράση μαζί με άλλες Ιταλίδες “καλλονές” και φυσικά να την ακούσετε και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που το παραθέτουμε, ενώ ακολουθεί και ένα ακόμη μικρότερο όπου μπορείτε να συγκρίνετε τον ήχο της με εκείνο μίας Alfa 155 ITC! Καλή απόλαυση.

Advertisement