Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H ABT περιποιείται το Audi RS Q3

Ελλάδα 20:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ABT περιποιείται το Audi RS Q3

ΝΕΑ

H ABT περιποιείται το Audi RS Q3

ΝΕΑ

Η κορυφαία έκδοση του Audi Q3 αποκτά ακόμα μεγαλύτερη ισχύ και περισσότερο δυναμισμό χάρη στις επεμβάσεις της ABT

Advertisement
Advertisement

Το νεο Audi RS Q3 δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από το ραντάρ της ABT Sportsline η οποία εξειδικεύεται στην αναβάθμιση μοντέλων του ομίλου Volkswagen χαρίζοντας μια επιπλέον δόση δυναμισμού τόσο στις πραγματικές ικανότητες όσο και στην εικόνα τους.

Η συνταγή και στο RS Q3 δεν αλλάζει με το σημαντικότερο νέο να αφορά βέβαια την φροντίδα που έχει δεχθεί ο 2.5 TFSI ο οποίος από την ήδη εντυπωσιακή απόδοση των 400 ίππων και 48,9 χλγμ. έχει ανέβει στο 440 ίππους και τα 53 χλγμ ροπής. Αποτέλεσμα αυτής της αύξησης της ισχύος είναι και η βελτίωση της επιτάχυνσης 0-100 χλμ.ώρα κατά 0,2΄΄ στα 4,3΄΄ ενώ η τελική ταχύτητα φθάνει τα 285 χλμ./ώρα. Από εκεί και πέρα τόσο το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων όσο και η τετρακίνηση δεν έχουν δεχθεί κάποιες αλλαγές.

Advertisement
Advertisement

Αρκετά διακριτικές είναι όμως και οι επεμβάσεις την εικόνα του RS Q3 με πιο εμφανή αλλαγή αυτή στις ζάντες όπου η ΑΒΤ προσφέρει επιλογή ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά μοτίβα στις 20’’ ενώ υπάρχει δυνατότητα και για ζάντες 21’’. Αντίστοιχα και στο εσωτερικό η ΑΒΤ δεν έχει προχωρήσει – τουλάχιστον προς το παρόν – σε επεμβάσεις αν και σύμφωνα με την τακτική της δεν θα αργήσει για να παρουσιάσει και μια πλήρη σειρά εσωτερικού διάκοσμου που θα συμπληρώνει το πιο δυναμικό ύφος του βελτιωμένου RS Q3.

 

Advertisement

 

 

Advertisement