Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H παρουσία της Fiat στο Παρίσι

Ελλάδα 13:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H παρουσία της Fiat στο Παρίσι

ΝΕΑ

H παρουσία της Fiat στο Παρίσι

ΝΕΑ

Ένα από τα περίπτερα που θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που θα γίνει από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου στο Παρίσι, θα είναι αυτό της Fiat. Πως όχι άλλωστε αφού θα έχει αρκετά νέα μοντέλα, με σημαντικότερο το Panda 4×4 που θα πραγματοποιήσει τη παγκόσμια πρεμιέρα του, λίγες ημέρες πριν το NewsAuto ταξιδέψει στην Ιταλία για να το οδηγήσει.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν δύο εκδόσεις του απλού Panda, η Trekking (με εμφάνιση off-road και τεχνολογία Traction+) αλλά και η Natural Power με τον πρώτο δικύλινδρο υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα με μεθάνιο.
[nggallery id=557]
Ξεχωριστή θέση θα έχει το νέο 500L που έχουμε ήδη οδηγήσει και παρουσιάσει σε προηγούμενο άρθρο μας ενώ στο περίπτερο της ιταλικής μάρκας θα βρίσκονται και τα 500 Street και Gucci με επιθετική και κομψή εμφάνιση αντίστοιχα.

Σε ότι αφορά στο Freemont, η Fiat παρουσιάζει τη νέα έκδοση Park Avenue αλλά και τον νέο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2.4 λίτρων και απόδοσης 170 ίππων. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να δουν από κοντά δύο νέες εκδόσεις του Punto (TwinAir 85 ίππων και Lounge 1.3 MultiJet ίδιας ιπποδύναμης).

Τέλος, στο Παρίσι οι Ιταλοί θα εκθέσουν και Panda/Sedici εφοδιασμένα με το νέο Nitro Kit.
[nggallery id=558]

Advertisement
Advertisement