Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και υβριδικό GT-R;

Ελλάδα 5:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται και υβριδικό GT-R;

ΝΕΑ

Έρχεται και υβριδικό GT-R;

ΝΕΑ

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε τα αποκαλυπτήρια του GT-R Nismo αλλά εκτός από τη κορυφαία έκδοση του supercar της, η Nissan φέρεται να ετοιμάζει κάτι ακόμα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτό το κάτι… θα είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση, που είναι το σήμα κατατεθέν του GT-R.

«Αναπόφευκτα μελλοντικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα είναι κανόνας, όχι εξαίρεση. Είναι λοιπόν φυσική εξέλιξη κάποια στιγμή να έχουμε περισσότερα σε αυτό το μέτωπο που να αφορούν και στο Nissan GT-R. Τα ηλεκτρικά συστήματα μπορούν να καλύψουν τα κενά στη καμπύλη ροπής και να προσφέρουν οφέλη στον τομέα της απόδοσης, παράλληλα με χαμηλές εκπομπές ρύπων. Είναι μία εξέλιξη μόνο με θετικά στοιχεία και θα περίμενα η επόμενη γενιά του αυτοκινήτου, να έχει και υβριδικά στοιχεία», είπε στο βρετανικό περιοδικό Autocar ο επικεφαλής πωλήσεων και Marketing της Nissan, Andy Palmer.

Advertisement
Advertisement

Πριν όμως έρθει η επόμενη γενιά και ότι υβριδικό μπορεί να κρίνει, πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τη καλύτερη εκδοχή του Nissan GT-R αυτής της γενιάς, του Nismo, που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας και είδατε πρώτα στο NewsAuto.

Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε και ένα γύρο του στο θρυλικό σιρκουί του Νίρμπουργκρινγκ πατώντας εδώ.