Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

GM: Παραγωγή του EV600 στον Καναδά

Ελλάδα 13:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

GM: Παραγωγή του EV600 στον Καναδά

Fleet Cars

GM: Παραγωγή του EV600 στον Καναδά

Fleet Cars

Στο εργοστάσιό της στο Ingersoll του Οντάριο, στον Καναδά, σκοπεύει να ξεκινήσει την κατασκευή του νέου ηλεκτρικού van για μεταφορές δεμάτων η General Motors.

Advertisement
Advertisement

Η έναρξη της παραγωγής για το ηλεκτρικό αυτό van μεταφορών, υπολογίζεται στα τέλη του 2021, όταν και θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες για τις αναγκαίες υποδομές.

Το EV600 αποκαλύφθηκε λίγες μέρες πριν ως μέρος μιας νέας γκάμας επαγγελματικών οχημάτων. Η ανακοίνωση που αφορούσε την παραγωγή του, σήμαινε την ταυτόχρονη έναρξη της επένδυσης ποσού που θα φτάσει τα 800 εκατομμύρια δολάρια για τις απαραίτητες αναβαθμίσεις του εργοστασίου σε εξοπλισμό και υποδομές γενικότερα. Το EV600, με αυτονομία 403 χιλιομέτρων και δυνατότητα υποδοχής γρήγορης φόρτισης (120 kW- DC) που μπορεί να του προσφέρει 274 χιλιόμετρα με μια ώρα στην πρίζα, είναι ένα ιδανικό εργαλείο μεταφορών και διανομών για αστικά περιβάλλοντα.

Advertisement
Advertisement

Η στόχευση από τη GM είναι για εταιρικούς στόλους σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με τις διανομές δεμάτων. Αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός της GM που θα εκμεταλλευτεί τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της στον Καναδά για την παραγωγή των νέων ηλεκτρικών της επαγγελματικών προτάσεων, κάτι αντίστοιχο θα κάνει και η Ford που έχει ανακοινώσει αντίστοιχο πλάνο για γραμμή παραγωγής ηλεκτρικών επαγγελματικών στο Oakville του Οντάριο.

δείτε ακόμα:

Advertisement

Ετοιμάζεται ηλεκτρικό SUV Corvette

H GM θα κατασκευάζει τα ηλεκτρικά της Acura

Advertisement

Τα pick up που θα μπορούσαν να μας κάνουν αγρότες